Jump to content
maciasek

Odwołanie od banika

Recommended Posts

Twój nick: macias

Nick admina banującego: Gusi0rAk

Data/Mapa: 13:33-14:07/30.08

SteamID: STEAM_1:0:184686629

Serwer (mod):  5v5 #2                     

Opis sytuacji: Grałem sobie na luziku w cs'ka po miesiącu przerwy, wbijam na serwer po jakimś czasie dostaje bana za "wh" zbanował mnie jakiś kidosek który od niedawna ma adminka, troche za bardzo poczuty mi sie wydaje, i poprosze o rozpisanie demka :33 jeśli już miałby mnie banować za "wh" to by sie nie pomylił w powodzie, tyle z mojej strony i czekam na ub <3

dejmano  

Po co prowokacje w stronę admina? Następnym razem zachowaj poziom kultury, inaczej będzie warn.

1 godzinę temu, maciasek napisał:

Twój nick: macias

Nick admina banującego: Gusi0rAk

Data/Mapa: 13:33-14:07/30.08

SteamID: STEAM_1:0:184686629

Serwer (mod):  5v5 #2                     

Opis sytuacji: Grałem sobie na luziku w cs'ka po miesiącu przerwy, wbijam na serwer po jakimś czasie dostaje bana za "wh" zbanował mnie jakiś kidosek który od niedawna ma adminka, troche za bardzo poczuty mi sie wydaje, i poprosze o rozpisanie demka :33 jeśli już miałby mnie banować za "wh" to by sie nie pomylił w powodzie, tyle z mojej strony i czekam na ub <3

27:28-27:31- gracz postrzelił przeciwnika po czym chwilowo spojrzał
się na drugiego przez ścianę i zaczął udawać ze go nie widzi,
chwile później go zastrzelił.
31:20 gracz spojrzał na przeciwnika przez ścianę po czym postanowił ustawić lepsza pozycje
33:38 gracz celował do przeciwnika przez ścianę po czym go zastrzelił
33:41 gracz wybiegł; z dżungli wcelowany przez ścianę w przeciwnika

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1661859197-1661861247.zip    Demko <---

• Like 1

27:28 spalone
31:20 spalone
33:38 spalone
33:41 spalone

Ode mnie:

25:20 wbija B na kosie, nie sprawdza nic +b

25:40 całą mapę leci na pełnej, shiftuje na oponenta na palących +b

26:00 wychodzi na pełnej z pałacu (Z awp) wcelowany na jedynkę. Niby słyszy, ale w ogóle nie sprawdza reszty dokładnie +b

26:20 leci do dżungli nie zwracając uwagi na connecta +b

Obv WH. Zawsze wcelowany w oponenta, zawsze biegnie na pełnej gdy nikogo nie ma. Ban zostaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.