Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autor: CwaNiaK

Proszę o wyrozumiałość i powiedzenie np. co mogę dodać, co poprawić.

Cwaniak kolego :D Nic dodać nic ująć XD. Wykonaj jakiś obrazek lub avatar dla mnie. Jak będziesz robić to obrazek proszę z amonymausem ;) Miszczu. Na JB porządku pilnować a nie takie rzeczy tu odwalasz :D  :bry:

Opublikowano

usuń napis, przyciemnij (ctrl+m w ps6 o ile dobrze pamietam)

I zobacz czy nie bedzie lepiej jak nie zmniejszysz troche widoczosci warstw pobocznych.

Opublikowano

Pracę jak dla mnie słabiutkie ale lepsze niż wcześniejsze ucz się a na pewno bedzie z cibie porządny grafik.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak naprawdę dodajesz jakiś napis i tyle... nie można nazwać tego grafiką, bo to po prostu tylko obróbka.

Opublikowano

1. avek to dodany "celofan" w photoscape i napis z painta. napisałem Ci, odpuść jeśli Twoje prace się ograniczają do dodania napisu.

Opublikowano

1. avek to dodany "celofan" w photoscape i napis z painta. napisałem Ci, odpuść jeśli Twoje prace się ograniczają do dodania napisu.

Wiem że nie jestem dobrym grafikiem, dlatego napisałem w temacie żebyście napisali co mogę jeszcze dodać, a co poprawić. Dlatego nie rozumiem twojego postu. Ja chcę się uczyć w tym kierunku i dlatego proszę was o rady a ty mi piszesz żebym sobie odpuścił, wiesz bardzo ci dziękuje za "wsparcie".

Opublikowano

Prace nie powalają ale w końcu od czegoś trzeba zacząć :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiem że nie jestem dobrym grafikiem, dlatego napisałem w temacie żebyście napisali co mogę jeszcze dodać, a co poprawić. Dlatego nie rozumiem twojego postu. Ja chcę się uczyć w tym kierunku i dlatego proszę was o rady a ty mi piszesz żebym sobie odpuścił, wiesz bardzo ci dziękuje za "wsparcie".

Pobierasz GIMPa lub kupujesz photoshopa i wykonujesz prace z różnych tutoriali, poradników, tego jest pełno w internecie! Jak się czegoś nauczysz to wtedy tu wróć. PS. pracami z tutoriali też się nie chwal, dopiero jak sam coś zmajstrujesz, ładnego. ;) pozdrawiam

Prace nie powalają ale w końcu od czegoś trzeba zacząć :)

A nie uważasz, że jak się zaczyna cokolwiek tworzyć, to najlepiej tworzyć "do szuflady" aż osiągniemy zadowalający nas poziom?

Opublikowano

@up

Znawca odpdol się od niego, bo sam trzymasz taki poziom, że aż śmiech...

Jak się do mnie odezwie, to po tygodniu przebije twój "poziom"

Taki z ciebie grafik, że nie potrafisz stocku od renderu odróżnić.

Opublikowano

Tak naprawdę dodajesz jakiś napis i tyle... nie można nazwać tego grafiką, bo to po prostu tylko obróbka.

Zgadzam się z opinia Englo :), dodajesz napis i masz "grafikę'. A to nie tylko na tym polega. 

Opublikowano

@up

Znawca odpdol się od niego, bo sam trzymasz taki poziom, że aż śmiech...

Jak się do mnie odezwie, to po tygodniu przebije twój "poziom"

Taki z ciebie grafik, że nie potrafisz stocku od renderu odróżnić.

A jeśli się nie "odpdole"? Pobijesz mnie przez kabelek? ;) Czekam na efekty, siemanko ^^

Opublikowano

A jeśli się nie "odpdole"? Pobijesz mnie przez kabelek? ;) Czekam na efekty, siemanko ^^

Jakiś ty zabawny :O

Dla takich jak ty pozostaje jedynie "kabelek"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.