MiodeczeQ Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Twój nick:MiodeczeQ Nick admina banującego:Domciak Data/Mapa:29.08.2022 MIrage SteamID:Steam_0:0:419485555 Serwer (mod): 5v5 mirage Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze z kolegami i dostałem bana za multichack a nie miałem nic w oprogramowaniach ani innych nielegalnych cheatów ale i tak dostałem bana chciałbym dostać unbana bo lubie tam sobie pograć jedynym niby cheatem miałem w tle auto clickera bo grałem w mc podczas Mam nadzieje że szybko będę odbanowany jak mam to lepiej wytumaczyć to mogę pujść ts 1
DoMci4k Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 No to tak pierwsza akcja to mam na komputerze w formie mp4 ktora wpadła mi w oko i wątpie, że są to lagi tylko widoczny jest Aim Lock. (filmik jest krótki a warty obejrzenia i zwrócenia uwagi na to) ----> https://streamable.com/z39tu7 No to tak zaczynamy, demko obejrzałem od samego początku do samego końca. 1. 10:25 - Miodeczeq był na drewnie a przeciwnik na rampie zaczal do niego strzelać i pewnym momencie przeskoczył mu celownik na niego (możliwy lag po mojej stronie), 2. 18:02 - Miodeczeq biegnał na mida z kolegami z drużyny gdzie w pewnym momencie troche się odsunał i przeskoczył mu celownik na rywala ktory byl lekko wychylony, 3 i 4 - Te akcje sa pokazane na filmiku mp4 Night0oo August 29, 2022 48h na decyzje dejmano September 1, 2022 (edited) Właściciel @ Bati prosi o podanie linku do dema, dostarcz go w wiadomości prywatnej, temat jest zamknięty. Edited September 1, 2022 by dejmano 1
Deserved Night0oo Posted August 31, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 31, 2022 UB za mało dowodów 3 1
Katowicz Vanilla. Posted August 31, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted August 31, 2022 Admin nie zgadza się z decyzją, a że Opiekun UBT jest na urlopie demkiem zajmą się właściciele serwera @ Bati / @ Nomeron 2 2
Bati Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 1. + Celownik przeszedł centralnie na głowę 2. +- raczej po prostu leko przesunął myszą, nie widać tutaj jakiegoś przeskoku 3. - Celownik przeszedł za nisko modelu. 4. - Jeśli chodziło o akcję w skoku, jest totalnie czysta, celownik przeszedł za daleko od modelu gracza. Akcja na site/ławce też była czysta w obu przypadkach celownik przeszedł za daleko modelu gracza. Za mało akcji - gracz do ub. //gracz odbanowany. 1
Recommended Posts