Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:MiodeczeQ

Nick admina banującego:Domciak

Data/Mapa:29.08.2022 MIrage 

SteamID:Steam_0:0:419485555

Serwer (mod):    5v5    mirage                       

Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze z kolegami i dostałem bana za multichack a nie miałem nic w oprogramowaniach ani innych nielegalnych cheatów ale i tak dostałem bana chciałbym dostać unbana bo lubie tam sobie pograć jedynym niby cheatem miałem w tle auto clickera bo grałem w mc podczas Mam nadzieje że szybko będę odbanowany jak mam to lepiej wytumaczyć to mogę pujść ts

• Like 1
Posted

No to tak pierwsza akcja to mam na komputerze w formie mp4 ktora wpadła mi  w oko i wątpie, że są to lagi tylko widoczny jest Aim Lock. (filmik jest krótki a warty obejrzenia i zwrócenia uwagi na to)

----> https://streamable.com/z39tu7

No to tak zaczynamy, demko obejrzałem od samego początku do samego końca.

1. 10:25 - Miodeczeq był na drewnie a przeciwnik na rampie zaczal do niego strzelać i pewnym momencie przeskoczył mu celownik na niego (możliwy lag po mojej stronie),

2. 18:02 - Miodeczeq biegnał na mida z kolegami z drużyny gdzie w pewnym momencie troche się odsunał i przeskoczył mu celownik na rywala ktory byl lekko wychylony,

3 i 4 - Te akcje sa pokazane na filmiku mp4

Night0oo  

48h na decyzje

dejmano   (edited)

Właściciel @ Bati  prosi o podanie linku do dema, dostarcz go w wiadomości prywatnej, temat jest zamknięty. 

Edited by dejmano
  • Like 1
Posted

1. + Celownik przeszedł centralnie na głowę

2. +- raczej po prostu leko przesunął myszą, nie widać tutaj jakiegoś przeskoku

3. - Celownik przeszedł za nisko modelu.

4.  - Jeśli chodziło o akcję w skoku, jest totalnie czysta, celownik przeszedł za daleko od modelu gracza. Akcja na site/ławce też była czysta w obu przypadkach celownik przeszedł za daleko modelu gracza.

Za mało akcji - gracz do ub.

//gracz odbanowany.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.