Xen0n Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Nick: xen_0n Wiek: 16 w grudniu SteamID: STEAM_1:1:619709354 Staż na serwerze: na tym nicku w tydzien mam 16,5h a na starym nicku (Xen0n) około 50, nie wiem dokladnie Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/xen_0n/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: nie Znajomość SourceMod [1-5]: 3 Konto Prime?: tak Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: 3/4h na dzień, no chyba ze weekend albo jakas przerwa od szkoły to wiecej Dlaczego właśnie Ty?: Poprawiłem zachowanie i jestem aktywny na serverze. Czesto gdy jestem jest jakas sytuacja kiedy ktos jest obrazany, lub jest jakis cheater, nie ma admina i nie mozemy sobie z tym poradzić, wiec wtedy mogłbym zareagować ja. Jestem osoba zdeterminowaną, jezeli ktos da mi znac ze ktos może cheatować to bedę obserwował go dopóki nie bede w 100% pewnien czy jest czysty czy cheatuje. Nie wykonuje też swoich czynów (np. bana) gdy nie jestem pewnien, i potrafię opanować emocje zeby nie dac bana ze złości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Podanie możesz złożyć po 7 dniach od odrzucenia ostatniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts