onlyhs Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Nick jakiego używasz: onlyhs Wiek:23 Staż gry Counter-Strike:6/7 lat Staż gry na serwerze: dosyć sporo, tylko z przerwami Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE TAK Godziny w jakich grasz: Różnie to wychodzi, ale głównie wieczorami Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - wysoka kultura osobista - dużo odpałów więc kolejny admin na pewno się przyda - ostatnim argumentem ze umiem komunikować się z ludźmi Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_1:0:150370253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerTom Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Nie wiem, szczerze to nie pamiętam cię zbyt dobrze, ale nie pamiętam, żebyś sprawiał problemy więc możesz się nadać i myślę, że można dać szansę. Sumując trzy argumenty takiej jak chęci, czas na grę i, ze sprawował już tę funkcję jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzaaaaa :) Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Jestem neutralny, - brak wstawionego gt - mało co cię widziałem na serwerze - staż gry w cs na + - argumenty na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlyhs Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 (edited) 😀 Edited August 30, 2022 by onlyhs LEGENDAR August 30, 2022 Nie pisz zbędnych postów, jak chcesz coś dodać to edytuj poprzedni! #pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Brak wymagań, napisz za 14 dni w szybkiej rekrutacji podanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted December 7, 2022 Donor Share Posted December 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts