Jump to content
asddasads

Odwolanie od bana matro

Recommended Posts

Twój nick: 𝖒𝖆𝖙𝖗𝖔 ツ

Nick admina banującego: MrVarnaz

Data/Mapa: 28-08-22 11:54:42

SteamID: STEAM_0:1:187527276 

Serwer (mod):          Only Mirage #6                     

Opis sytuacji: no przyznaje sie do zwyzywania ale jak w powodzie jest napisane "obraza gracza" a wyzywalem cheatera co sie nie laczy bo dla mnie cheater nie powinien miec miana gracza tylko miano scieka

Dostałem "zgłoszenie" dokładnie to uwagę <link> na którym widać obrazę jak i innego gracza jak i twoją. Również postanowiłem przeglądnąć logi tylko z dnia (dzisiejszego) aby zobaczyć czy zdarzały się inne sytuacji typu: wyzywanie, obraza, brak kultury, wyzwiska. Zamieszczam tutaj link do ss z dowodami. <dowody> Jak dla mnie ban słuszny gdyż na serwerze nie tolerujemy obrazy i również chamstwa w szczególności że jak podałeś był cheater na serwerze. Czy to cię przed czymś chroni że możesz bezkarnie wyzywać go? No nie, po to jest administracja oraz admini którzy wchodzą w jej skład aby komunikować że jest na serwerze gracz który gra na niedozwolonym programie. Podsumowując ban zostaje abyś miał przestrogę czy to gracz grający legitnie czy to cheater nie masz prawa go wyzywać. 

• Like 1
  • KAT 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.