Jump to content
Turek_

Skarga na Leo 58K

Recommended Posts

Twój nick z gry: Turek

Nick oskarżonego: Leo 58K

SteamID oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982421431/

Data i godzina zdarzenia:  16:57

Opis całej sytuacji: dostałem mute za obrazę przeciwnika na czacie głosowym, słowami "Kur*a jeb*na szm*ta", ale oponent tego nawet nie słyszał, więc co to za różnica, najpierw oskarżony usprawiedliwiał się tym, że mute jest za brak mutacji, którą posiadam (on nie, a w podaniu wpisał, że ma), a później to sie poirytowałem i go zwyzywałem na czacie wiec gag ok, a mute jest niesprawiedliwy, wnoszę także o zabranie funkcji administratora ponieważ ten-

-oszukuje w podaniu (kwestia mutacji)
-obraża swojego członka z drużyny co nie przystaje na admina,  obraził on użytkownika Ziomson (Steam ID: https://steamcommunity.com/id/Zimsoon/ ) od "przykrych", oraz stwierdził, że nudzi mi się w życiu co bardzo mnie uraziło, spytałem Ziomsona jak się z tym czuje a on rzekł, że jest to uderzające w jego mienie i że przez to odechciało mu się grać na serwerze. 

Dowody: http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1661351240-1661354363.zip
19:30 obraziłem przeciwnika
20:25 Admin mówi, że mam mute, bo mówię bez mutacji

(Od tego momentu przez jakiś czas bez mutacji nadużywa mikrofonu)

21:10 Admin mówi, że Ziomson ma problemy

28:10 napisałem mu, że skłamał w podaniu i powiedział, że mi się nudzi ( uraziło mnie to [BARDZO] )

29:35 Admin mówi, że Ziomson jest przykry

Podsumowując- zasłużyłem na gaga, ziomson zasłużył na mute, ale nie zasłużyłem na mute, a ziomson został obrażony przez administratora, który zamiast dać mu mute wolał go obrażać, admin nie powienien zachowywać się w ten sposób jako osoba, która ma dbać o serwer a nie sprawiać, że komuś nie chce się grać, no i nawet jeśli uważacie, że wszystko co znajduje się na demku jest słuszne to zwróćcie uwagę na to, że admin skłamał w podaniu Pozdrawiam

• Haha 4

1.Nie przypominam sobie abym usprawiedliwiał twojego muta tym, że mówisz bez mutacji (gdyż ją masz) jeżeli tak do ciebie powiedziałem to przepraszam cię za to, był on oczywiście za powiedzenie do gracza "Kur*a jeb*na szm*ta", nie ma znaczenia że gracz był w drużynie przeciwnej i nie mógł tego słyszeć

2.to że uważasz że nie mam mutacji jest śmieszne, nawet nie będę tego komentował, ciekawe za to jest to że pełnię tą funkcję od pół roku, na serwerze mam przegrane ponad 270h  i jesteście pierwszymi graczami którzy zarzucają mi brak mutacji i to w dodatku dopiero po tym jak dostaliście muty za wyzywanie.

3.Podtrzymuje, że to jak się zachowujecie jest przykre i musi wam się naprawdę nudzić w życiu, i jeszcze raz przepraszam jak oskarżyłem Ciebie o brak mutacji, masz ją i jest to mój błąd.

Pozdrawiam :UmPikaOla:

• Wow 1

1. ok

2.uważam? masz głos jak spiew kanarka + od momentu w ktorym wszedles twierdzilem ze jestes kastrowany( moje twierdzenie nie mowie ze tak jest po prostu tak brzmisz)

3. aha obarzasz nas nawet teraz

Pozdrawiam:UmPikaOla:

Spoiler

Vanilla.  

Jeśli chcesz coś dodać edytuj poprzedni post. #pisemne

• Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.