Deserved Rudzia Posted August 24, 2022 Investor Woman Deserved Posted August 24, 2022 Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą! Dziś pod naszą malutką lupką znalazła się Właścicielka serwera DD2 - @ Paulinkaa Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat! 1. Co sądzisz o @ Paulinkaa ? Użytkownik nr 1 Spoko dziewucha <3 Użytkownik nr 2 Zboczona, agresywna, dobrze lami w csa, kiedy liga? Użytkownik nr 3 Nie miełem okazji bliżej poznać, wydaje się być ogarnięta. Użytkownik nr 4 Bardzo miła i fajna osóbka do pogadania i pośmiania się, znamy się już trochę czasu. Jest wporzo. Użytkownik nr 5 Wydaje się być spoko dziewczyną. Użytkownik nr 6 Spoko kobitka Użytkownik nr 7 Paulinka jest osobą, z którą aż chce się spędzać czas. Ma świetne poczucie humoru, jest miła i sympatyczna. Uważam, że jest naprawdę świetną "koleżanką z cs'a" Użytkownik nr 8 Jako osoba jest spoko i mila. Użytkownik nr 9 Miła, sympatyczna dziewczyna, zawsze chetnię pogada na czacie. Użytkownik nr 10 Twarda dziewczyna, nie daje sobie w kaszę dmuchać. 2. Czy @ Paulinkaa dobrze wypełnia swoje obowiązki? Użytkownik nr 1 Jak najbardziej, skoro Joker powierzył jej serwer, to znaczy, że jej ufa i sobie poradzi. Użytkownik nr 2 Co do obowiazkow to troche nie ten teges. Malo przesiaduje na serwerze od momentu gdy zostala opiekunem. Użytkownik nr 3 Wzorcowo Użytkownik nr 4 Raczej tak. Użytkownik nr 5 ako, że ma to być umieszczone na forum publicznym to napiszę, że tak Użytkownik nr 6 Wydaje mi się, że nie ma z nią problemów. Użytkownik nr 7 Myślę, że tak. Po za tym ma spore wsparcie od pozostałych graczy/znajomych. Użytkownik nr 8 Tak. Użytkownik nr 9 Tak, moja "lewa" ręka na serwerze :D Użytkownik nr 10 Myślę, że tak. 3. Czy jest coś co chcesz przekazać dla @ Paulinkaa ? Użytkownik nr 1 Kiedy randka? Użytkownik nr 2 Moja propozycja co do ślubu aktualna pozdrawiam Pauli Użytkownik nr 3 Kiedy kawa? xd Użytkownik nr 4 Nie zmieniaj się! Użytkownik nr 5 Dobrze mi się z nią tańczyło i myślę, że ze wzajemnością :D Użytkownik nr 6 Kiedy jakieś piwko? Użytkownik nr 7 Zmieńcie te smołki na normalne Użytkownik nr 8 Nic. Użytkownik nr 9 Czekam na grzyby. Użytkownik nr 10 Chciałbym jej przekazać, że jak się spotkamy ma serwerze to dostanie oklep. Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! 2 6
Paulinkaa Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 dziękuje bardzo za miłe słówka! buziaki dla wszystkich 1 1 4
Deserved Narks. Posted August 28, 2022 Donor Deserved Posted August 28, 2022 W dniu 24.08.2022 o 14:24, Rudzia napisał: Użytkownik nr 3 Kiedy kawa? xd @ Paulinkaa Nadal czekam na odpowiedź 1
Recommended Posts