przecinek Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Wzór: Nick: przecinek, Imię: Wiktor Wiek: 16 Znajomość AMX (1-10): Stosując się do poniższej skali, uważam że 6 lub 7/10 Sprawny i działający mikrofon: Tak, sprawnie działający. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/przecinek%2C/54.38.131.56:27015/ (proszę sprawdzić co napisałem poniżej pod skalą amxx) Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pomóc administracji w trzymaniu porządku na serwerze, uważam że jestem osobą godną tego stanowiska, iż jestem osobą z doświadczeniem, jestem personą rzetelną i obiektywną. Umiem rozpoznać zachowania dobrego gracza, które dla niektórych graczy mogą wyglądać jak cheaty, a osobę która rzeczywiście używa wspomagaczy, ponadto potrafię sprawnie i na dobrym poziomie rozpisywać demka. Jestem na serwerze w bardzo elastycznych godzinach, szczególnie teraz we wakacje, w trakcie szkoły pewnie zmieni to się na godziny wieczorne i nocne (nie wliczając weekendów). Byłem tutaj już kiedyś administratorem i nie sprawiałem żadnych problemów i dobrze sie sprawowałem. Ludzie mnie znają i dobrze odbierają, jestem personą bezkonfliktową i mam dobre relacje z ludźmi z serwera (wraz z administracją), warto nadmienić, że nie jestem toksyczny. Nie miałem nigdy problemów z komunikacją, więc myślę, że nie było by problemu dogadania się z ekipą. Wspomniałem wcześniej, że posiadam doświadczenie, aby nie zostać gołosłownym troszkę o tym powiem. Byłem adminem na serwerach typu; Only DD2, FFa, Jailbreak, COD:MOD czy też CS:GO Mod, które nie świeciło pustkami (mogę podać nazwy sieci oraz jakieś dowodziki). Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:443672632 Staż w Counter-Strike 1.6: Grałem od dzieciaka, ale myślę, że tak bardziej ,,na poważnie" to 4 lata. Czy posiadałeś już admina?: Tak, wiele razy na różnych trybach/modach (napisałem to u góry) W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Grałem tutaj już dawno. Jak trafiłem na serwer w tamtym momencie? Pewnie przez tą sieć, albo przez cssetti. Wymagania: Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów + Aktywność na serwerze: minimum 30h i miesiąc stażu + Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna + Posiadać działający mikrofon oraz konto steam z grą cs 1.6 + Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera. + Dodanie mnie na STEAM @ `Joker.^^ > Naduś < + 1/10 - Nie wiesz co to jest AMX. 2/10 - Wiesz nie wiele co to jest AMX, nie ogarniasz do końca panelu AMX. 3/10 - Trochę ogarniasz czym jest Amxmodmenu. 4/10 - Wiesz jak poprawnie korzystać z amxmodmenu. 5/10 - Umiesz dosyć sprawnie korzystać z amxmodmenu i znasz kilka podstawowych komend. 6/10 - Umiesz dobrze i sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz , znasz wszystkie podstawowe komendy. 7/10 - Umiesz bardzo dobrze korzystać z amxmodmenu oraz znasz wszystkie podstawowe komendy jak i pare dodatkowych. 8/10 - Umiesz wgrać pluginy do FTP. Umiesz prawie perfekcyjnie obsługiwać się amxmodmenu, znasz wszystkie podstawe jak i pare dodatkowe komendy. Umiesz zmienić z konsoli ustawienia serwera. 9/10 - Umiesz wgrać pluginy do FTP, jak i je dobrze edytować.Umiesz perfekcyjnie obsługiwać się amxmodmenu. Umiesz ustalic CVARY i zmienić ustawienia serwera z konsoli. Znasz wszystkie podstawowe komendy i też trochę komend dodatkowych. 10/10 - Umiesz bardzo dobrze wgrywać pluginy do FTP, bardzo dobrze umiesz je edytować jak i też skonfigurować. Umiesz ustalić cvary i zmienić ustawienia serwera z konsoli. Znasz bardzo dużo dodatkowych komend oraz wszystkie podstawowne. Umiesz dodawać adminów, wgrywać modele,mapy itp !!!WAŻNE!!! Gametrack się wysypał i nie naliczał godzin przez ostatnie dwa dni. W takim przypadku musicie mi uwierzyć na słowo. Przybliżając +/- w niedziele przegrałem 3,5-4,5 godzinki, a wczoraj koło 3 godzin. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 + wymagania, + widać na serwer ciebie, + podanie napisane w miarę Jestem na tak. @ Admin CS 1.6 [ONLY DD2] zapraszam do wypowiedzi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaaq Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 GM + wydajesz sie w porzadku i unormowany jak na swoj wiek + aktywnosc na forum + komunikatywny + Mozna dac szanse . Jestem na Tak . Pozdrawiam Zaaq 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingssu Posted August 24, 2022 Donor Share Posted August 24, 2022 Aktywność na forum + znajomość amx + Często Cię widuję na serwie i wydajesz się ogarnięty W skrócie jestem na tak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor do wora Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Aktywność na forum + Z serwera kojarzę często cię widuję+ Byłeś już kiedyś adminem+ Mikro + Jestem na tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZaMAN. Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Krótko grasz na 1, nie oszukujmy się Ale jestem na tak, ogarnięty chłopaczyna Rudzia August 24, 2022 Minimum 3 powody na tak lub nie, edytuj post. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe123 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Przyjmuje, zgłoś się do mnie na steam. Pozostali admini wyrażają podobne zdanie do mnie, godziny wyglądają dużo lepiej dlatego całe podanie to czysta formalność :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe123 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts