Jump to content
przecinek

podanie-przecinek, odd2#1

Recommended Posts

Wzór:

Nick: przecinek,

Imię: Wiktor

Znajomość AMX (1-10): Stosując się do poniższej skali, uważam że 6 lub 7/10

Sprawny i działający mikrofon: Tak, sprawnie działający.

Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/przecinek%2C/54.38.131.56:27015/ (proszę sprawdzić co napisałem poniżej pod skalą amxx)

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pomóc administracji w trzymaniu porządku na serwerze, uważam że jestem osobą godną tego stanowiska, iż jestem osobą z doświadczeniem,
jestem personą rzetelną i obiektywną. Umiem rozpoznać zachowania dobrego gracza, które dla niektórych graczy mogą wyglądać jak cheaty, a osobę która rzeczywiście używa wspomagaczy, ponadto potrafię sprawnie i na dobrym poziomie rozpisywać demka.
Jestem na serwerze w bardzo elastycznych godzinach, szczególnie teraz we wakacje, w trakcie szkoły pewnie zmieni to się na godziny wieczorne i nocne (nie wliczając weekendów). Byłem tutaj już kiedyś administratorem i nie sprawiałem żadnych problemów i dobrze sie sprawowałem.
Ludzie mnie znają i dobrze odbierają, jestem personą bezkonfliktową i mam dobre relacje z ludźmi z serwera (wraz z administracją), warto nadmienić, że nie jestem  toksyczny. Nie miałem nigdy problemów z komunikacją,
więc myślę, że nie było by problemu dogadania się z ekipą.

Wspomniałem wcześniej, że posiadam doświadczenie, aby nie zostać gołosłownym troszkę o tym powiem.
Byłem adminem na serwerach typu; Only DD2, FFa, Jailbreak, COD:MOD czy też CS:GO Mod, które nie świeciło pustkami (mogę podać nazwy sieci oraz jakieś dowodziki).

Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:443672632

Staż w Counter-Strike 1.6: Grałem od dzieciaka, ale myślę, że tak bardziej ,,na poważnie" to 4 lata.

Czy posiadałeś już admina?: Tak, wiele razy na różnych trybach/modach (napisałem to u góry)

W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Grałem tutaj już dawno. Jak trafiłem na serwer w tamtym momencie? Pewnie przez tą sieć, albo przez cssetti.

Wymagania:

• Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów +
  • Aktywność na serwerze: minimum 30h i miesiąc stażu +
  • Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna +
  • Posiadać działający mikrofon oraz konto steam z grą cs 1.6 +
  • Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera. +
  • Dodanie mnie na STEAM @ `Joker.^^ > Naduś < +

1/10 - Nie wiesz co to jest AMX.

2/10 - Wiesz nie wiele co to jest AMX, nie ogarniasz do końca panelu AMX.

3/10 - Trochę ogarniasz czym jest Amxmodmenu.

4/10 - Wiesz jak poprawnie korzystać z amxmodmenu.

5/10 - Umiesz dosyć sprawnie korzystać z amxmodmenu i znasz kilka podstawowych komend.

6/10 - Umiesz dobrze i sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz , znasz wszystkie podstawowe komendy.

7/10 - Umiesz bardzo dobrze  korzystać z amxmodmenu oraz  znasz wszystkie podstawowe komendy jak i pare dodatkowych.

8/10 - Umiesz wgrać pluginy do FTP. Umiesz prawie perfekcyjnie obsługiwać się amxmodmenu, znasz wszystkie podstawe jak i pare dodatkowe komendy. Umiesz zmienić z konsoli ustawienia serwera.

9/10 - Umiesz wgrać pluginy do FTP, jak i je dobrze edytować.Umiesz perfekcyjnie obsługiwać się amxmodmenu. Umiesz ustalic CVARY i zmienić ustawienia serwera z konsoli. Znasz wszystkie podstawowe komendy i też trochę komend dodatkowych.

10/10 - Umiesz bardzo dobrze wgrywać pluginy do FTP, bardzo dobrze umiesz je edytować jak i też skonfigurować. Umiesz ustalić cvary i zmienić ustawienia serwera z konsoli. Znasz bardzo dużo dodatkowych komend oraz wszystkie podstawowne. Umiesz dodawać adminów, wgrywać modele,mapy itp

!!!WAŻNE!!!

Gametrack się wysypał i nie naliczał godzin przez ostatnie dwa dni. W takim przypadku musicie mi uwierzyć na słowo. Przybliżając +/- w niedziele przegrałem 3,5-4,5 godzinki, a wczoraj koło 3 godzin.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.