Hashirku Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Nick z serwera: Hashirku Wiek: 18 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Hashirku/54.38.134.235:27015/ (aktualnie to trochę sinusoida, ale będzie tylko lepiej:) Doświadczenie w adminowaniu: Byłem administratorem na innej sieci przez spory okres czasu Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/5 oceniałem w skali która jest zamieszczona w temacie.. nigdy nie byłem opiekunem, ani również nie dostałem zadania tłumaczenia pluginu, ale zawsze mogę się nauczyć jeśli będzie trzeba. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2h min. biorąc na poprawkę to że niekiedy może być więcej niekiedy mniej zależy to od dnia.. np. jednego dnia mogę zrobić 4h a drugiego 50min Dlaczego Ty?: Uważam, że nadaję się na to stanowisko ze względu takiego; Jestem dosyć aktywny na serwerze i moim zdaniem w większości lubiany lub neutralny, a jeśli chodzi o doświadczenie również posiadam dosyć wysokie. Jestem sprawiedliwy, opanowany i spokojny. Chciałbym sprawdzić się w tej roli i pozostać z siecią na dłużej. Jak pisałem w poprzednim podaniu rzadko, bo rzadko, ale daje się czasami w głupi sposób sprowokować i staram się to poprawić, a na dodatek przez ostatni czas zacząłem brać codzienny udział na forum. Moje pierwsze podanie zostało odrzucone przez okres jaki grałem, mam nadzieje ze teraz się uda. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: ts/dc/forum ew. jeśli jest jakaś grupa to messenger SID:STEAM_0:0:62144920 Posiadasz konto Prime?: Tak 3
Katowicz Vanilla. Posted August 26, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted August 26, 2022 + Aktywność na serwerze - bardzo ładne GT. + Ładnie napisane podanie. + Spełnione wymagania (wiek, podstawowa znajomość sm, staż na forum i serwerze, mikrofon). Osobiście widuję Cię na serwerze, za każdym razem jak gram. Ogarnięty, spokojny, ma dobry kontakt z graczami. Nic negatywnego nie przykuło mojej uwagi. Co do SM ta skala jest rozbudowana dla ogółu wiedzy SourceModa. Tobie na początek wystarczy dosłownie kilka podstawowych komend zwłaszcza, że admin tez do wielu dostępu nie ma. Kick, ban, mute, gag, observe, xray 1. Nawet opiekun serwera poza dostępem do bansa też zbyt wielu opcji nie ma, więc nie masz co się martwić. Admini czy opiekunowie na pewno Ci pomogą i zawsze będziesz mógł pytać kogoś o pomoc. Reasumując jestem na TAK! Powodzonka! 1
Donor Gum!s S4rr0w Posted August 26, 2022 Donor Posted August 26, 2022 Jestem na tak + GT ( kiedy nie wejde to grasz ) -/+ Wiek +Kultura Przyda sie kolejny admin bo trochu mało nas :D 1
Recommended Posts