ayah Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Nick: Habibi come to PAPA Wiek:21 SteamID: STEAM_0:1:203011554 Staż na serwerze: Tak do miesiaca Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/habibi come to PAPA/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: jesli chodzi o cs serwera to zero ale bylem adminiem na serwerach rp Znajomość SourceMod [1-5]: Nie bede klamac 0 ale bede mogl sie nauczyc korzystac Konto Prime? :tak Sprawny mikrofon: tak ale czasami mi nie wykrywa w grze Mutacja głosu:tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:Zależy od godzin pracy ale tak do 6-7h dziennie Dlaczego właśnie Ty?:A co ja będę tutaj wam wmawiać to od was zależy czy mnie weźmiecie do swojej ekipy czy tez nie Dobry kontakt z graczami na serwerze posiadam nie prowokuje nie wyzywam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeO_438 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Jestem na tak: +wiek +aktywność +kultura Musiałbyś nauczyć się podstawowych komend SM, ale to jest dosłownie 10minut aby się zapoznać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsitL Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Jestem na tak - nie sprawiałeś nigdy problemów na serwerze - minusem jest, że miałeś czas na zerknięcie do sourcebana i nie zrobiłeś tego (popraw to, jeśli potrzebujesz to służę pomocą) - odrobinę przekoloryzowane godziny 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Jestem na tak +na serwerze aktywny, nie sprawiający problemów +aktywność -jedyny minus to godziny które przedstawiasz trochę są przekoloryzowane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayah Posted August 22, 2022 Author Share Posted August 22, 2022 27 minut temu, Wikcia napisał: Jestem na tak +na serwerze aktywny, nie sprawiający problemów +aktywność -jedyny minus to godziny które przedstawiasz trochę są przekoloryzowane Jesli chodzi o godzini to tyle mniej wieciej Przesiaduje na kompie Vanilla. August 22, 2022 Nie wypowiadamy się we własnych podaniach, jeśli chcesz coś dodać użyj opcji edytuj. #pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted August 22, 2022 V.I.P Donor Share Posted August 22, 2022 Na tak. Aktywny, kulturalny gracz, nie stwarzasz problemów, doświadczenie to mały minus, nie ma w tym nic trudnego. Fajnie by było, abyś pisał coś ciekawego w podaniu, bo to Ty musisz zainteresować odbiorców, nie my Ciebie - wygląda to słabo, zależy Ci na tym adminie czy nie, trzeba zdecydować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted August 24, 2022 Friend Share Posted August 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts