Jump to content
Kisiel 1944

Podanie na Admina - Kisiel 1944

Recommended Posts

Nick z serwera: Kisiel 1944
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Kisiel 1944/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Poniżej w Dlaczego Ty?
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2-4 godziny
Dlaczego Ty?:

Z siecią Katujemy mam już styczność od kilku lat. Zaczynałem od gry na serwerze ONLY DE_DUST2, na którym po jakimś czasie zostałem administratorem. Później przyszedł czas na serwer 5 MAPS, na którym również zdarzyło mi się pilnować dyscypliny podczas gry. Teraz po dłużej nieobecności zacząłem grać na ONLY MIRAGE #2 i podobnie jak na dwóch poprzednich również i na tym serwerze, chciałbym pełnić funkcję administratora. Z aktywnością u mnie nie będzie raczej problemu. Staram się grać prawie codziennie chyba, że nie pozwala mi na to praca. Ale przeważnie jest to czas od dwóch do czterech godzin. Niektórzy po przegranych przeze mnie ponad 40 godzinach, zdążyli się do mojego nicku przyzwyczaić, ale zdaje sobie sprawę z tego, że nie należę do czołówki najaktywniejszych graczy - postaram się to zmienić :default_smile: Wymagania spełniam, chęci do adminowania są, z charakteru nie jestem konfliktowy, a raczej spokojny - więc jeśli macie wolny wakat to zgłaszam gotowość podjęcia tego zadania :default_biggrin:

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: TS/Forum/Steam
SID:  STEAM_1:1:155541157

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Like 1

Jestem neutralnie nastawiony do tego

+wiek

+SM

+Dlaczego ty

-GT (lecz dzisiaj ładne godzinki zrobiłeś)

nie kojarzę cię zbytnio z serwera oraz z tego jak się zachowujesz, więc ciężko mi coś więcej wyciągnąć na twój temat jedynie co słyszałem od innych iż jesteś lekko toksyczny, dlatego nie jestem w stanie ocenić tego jakbyś mógł się sprawować w tej roli, daj się poznać bardziej wtedy będzie łatwiej to wszystko ocenić

• Like 2

GT w kratkę, za to potrafisz pograć po kilka godzin dziennie. Z tego co widzę, to nie lubisz zbytnio wchodzić na forum, martwią mnie trochę demka/skargi. Zachowanie ok - czasem widuje na serwerze, nie wyzywasz, nie kłócisz się. Chciałbym widzieć Cię częściej na serwerze i na forum, aktualnie jestem za okresem próbnym. 

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.