Jump to content
dream1337

Odwołanie - 𝓭𝓻𝓮𝓪𝓶

Recommended Posts

Twój nick: 𝓭𝓻𝓮𝓪𝓶

Nick admina banującego: lim3k

Data/Mapa:  16:41 | 19/08/2022

SteamID: STEAM_1:1:711997005

Serwer (mod): only mirage #2

Opis sytuacji: wszedłem na serwer troche pograłem, dalem jakies ładne tapy, zabiłem admina 2 razy a ten po tym jak ja zginąłem zaczął plakac ze non prime go zabił itp, a po jakims czasie dostałem bana

• Like 2
  • Haha 1
  • Wow 1

16:10- - wcelowywuje się w przestrzał z balkonu na schody B i perfidny prefire zanim ktokolwiek się tam pojawił(to nie lag demka, normalnie wyglądało to tak samo), podbiega bliżej, chce się wcelować, ale widzi że ktoś podbiegł i nagle się chowa, po czym peekuje i zabija, następnie peekuje znowu, zabija i magiczym cudem nagle przeskakuje mu celownik na gracza który akurat uciekał z kuchni w apsach(na slowmotion 1/4 idealnie to widać)
16:36 - za szybki strzał, wręcz na pixel, po zabiciu czeka na kolejnego, to było w miarę normalne, ale dziwnym było jego wcelowanie się na schody, w momencie kiedy podszedł gracz wyżej
17:00- wybiega z apartów, biegnie na shorta i magicznym cudem skanuje idealnie w gościa na paczkach flickami, potem drugiego przy okazji udając potem ze tak sobie skanuje po prostu(przy okazji fajne te skoki przez cały mecz, maks dwa i za każdym razem idealnie wchodzi co? no chyba, że sam Zuhn uczył Cię skakać na tym scrollu).

Mało, bo raptem 3 czasówki, ale tyle co widziałem mi wystarczyło, resztę zostawiam wam ;) 

Night0oo  

48h na decyzje

16:10 czysto

16:36 czysto, nie był to za szybki strzał. byl normalny

17:00 to była mega dziwna sytuacja , ale za mało dowodów jest, jedynie 1 runda rozpisana

ub

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.