Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: S.I.D.N.E.Y

Nick admina banującego: Frequ

Data/Mapa: 13.08/2022 Mirage

SteamID: STEAM_0:0:705830107

Serwer (mod): Only Mirage #3                            

Opis sytuacji: Proszę o sprawdzeniu tego podaniu 2 raz bo bardzo mi zależy na tym serwerze i dokładnie się wziąć do pracy aby sie upewnić do 100%procentach czy jestem czysty bo jak wam mówię mi bardzo na tym zależy !1

--------------Dodatek---------------

6:07 za szybki strzal Spalone + chwile później nie boisz sie o ct? - Moja odpowiedz: Moim zdaniem tu nie było żadnego szybkie strzału Normanie typek wyszedł i od razu szybki refelx strzeliłem tylko ze nie connectował strzeał zobacz sobie to jeszcze raz na innym tępię 
7:00 ta sama sytuacja +/- Moja odpowiedz: Jaka tu jest niby szybki strzał lub spalony? Rozumiem normalnie widzę typka gdy sie wychyliłem tylko ze trafiłem w ściane.
7:30 za szybko znow +/- Moja odpowiedz: Normalna akcja widziałem tego typa że będzie się przybliżać wiec już wcelowałem na pewniaka gdy zobaczyłem ciało do razu poszedł strzał w myszkę.
7:35 spalil strzal Spalone Moja odpowiedz: A wiec tak spaliłem strzał ale wiecie o tym ze dostałem info na radarze jak by znak zapytania mam nawet voda z tej akcji i mysle ze normalny strzał bo leciałem na farta.
10:30 byl jeszcze za scianą Czysto 

ODE MNE 17:52 widzisz przez sciane - wcelowujesz sie Moja odpowiedz: Spalone. Moja odpowiedz: Moim zdaniem każdy normalny gracz powinien sprawdzić ta pozycje a to ze byłem akurat wycelowany w ścianę to normalne chyba co nie :(.
23:05 niewiem co o tym sadzic  +/- Moja odpowiedz: Moim zdaniem normalna akcja jestem wcelowany i sobie czekam jak widzisz tak długo czekałem ze  końcu zmieniłem pozycje, co potem przeszukuje cały bombside A i zaczynam od rampy i nagle widzę ze typek siedzi sobie na schodach wiec dostał normalny strzał zadny AIMBOT jak widać więc idee dalej i nagle skoczyłem i widziałem lewym okiem po lewo typka który dostał też normalnego shota.

Ban zostaje. Widać w podanych czasówkach i w pełnych rundach jak nieszablonowo grasz każdą rundę i idealnie pod to by nie zginąć, bo widzisz kogoś przez ścianę. 

//aimbota nie widzę tutaj. 

• KAT 1
  • Donator
Opublikowano

6:07 Spalone
7:00 Spalone
7:30 Czysty strzał
7:35 Czysty strzał
10:30 Czyste
17:52 Spalone
23:05 +/- ale ciężko coś powiedzieć

Te dwa pierwsze strzały faktycznie mocno szybkie ale też wiedział, że tam jest przeciwnik.
Reszta tych strzałów jest oddana w dobrym tempie a niektóre nawet spóźnione.

Akcja na B dziwna ale zdarzyć się mogła.

Nie mówię, że jest czysty na pewno ale to demko to dla mnie za mało żeby zostawić bana. 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.