NKS Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Nick z serwera: NKS Wiek: 19 za 2 dni ;D Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do (gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/NKS/54.38.134.235:27015/ - z każdym kolejnym dniem będzie się to powiększać Doświadczenie w adminowaniu: 2 lata - admin/ubt Znajomość sourcemoda [0/10]: 8 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie minimum 3h. Są dni, w których siedzę całą noc do rana, ale będzie można mnie zobaczyć też w południe/wieczór Dlaczego Ty?: Co tu dużo pisać. Mam wystarczające doświadczenie w csie, które bardzo przydaje się w "ocenianiu" graczy i stwierdzeniu czy ktoś używa jakichkolwiek wspomagaczy, bądź robi coś wbrew zasad, a na serwerze zdarza się, że pojawi się osoba, która w jakiś sposób łamie regulamin. Zdarzają się momenty, w których Administracji nie ma, a ja jestem więc myślę, że przydałbym się skoro powiedzmy, że gram też gdy ich nie ma. Myślę, że nie ma ze mną problemów i spełniam swoją rolę bardzo dokładnie. Przez jakiś czas nie posiadałem żadnej rangi, zatęskniłem za tym i chciałbym do tego wrócić na dłuższy czas. Jestem osobą kulturalną, która potrafi panować nad sobą i uważam ze się po prostu nadaję. Nie będę pisał tu jakiejś rozprawki, bo to też sensu nie ma. Pozdrawiam i życzę miłego dnia z rana Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam/Messenger SID: STEAM_0:0:514991172 Posiadasz konto Prime?: Tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Jesteś zdecydowanie za krótko z nami. Do tego dochodzą nas słuchy, że używałeś wspomagaczy w przeszłości. Odrzucam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts