Inbetween katujemy.eu Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Nick na serwerze:Inbetween katujemy.eu Wiek:15 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/Inbetween katujemy.eu/91.224.117.196:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Bylem adminem na tym serwerze kilka miesiecy temu oraz na kilku innych serwerach Znajomość sourcemoda [0/10]: 7 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5h codziennie Dlaczego Ty?: chce pomoc serwerowy sie rozwijac i usunac cheaterow z serwera ktorzy psuja zabawe wszystkim gracza na serwerze oraz rowniez chce zlikwidowac toxic ludzi na serwerze ktorzy rowniez utrudniaja rozrywke innym gracza, Prosil bym chociaz o test moda :) pozdrawiam Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt:steam SID:STEAM_0:1:625917502 Posiadasz konto prime?:Tak Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak (gt playtime nie bedzie prawidlowe bo zmienialem nick kilka razy w tym tygodniu) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 na nie -z takim gt to na próżno ci czegokolwiek szukać -podanie -dalej cie nie uslyszalem/widziałem i nie mam o tobie nawet zdania przez to Link to comment Share on other sites More sharing options...
yourek-- Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 na nie - gt - nie znam cie - dlaczego ty takie siakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolmistrz Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Jestem na nie. -nigdy cie nie widzialem na serwerze -podanie -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts