KemiQ Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Nick: KemiQ Wiek: 16 SteamID: STEAM_1:0:160999673 Staż na serwerze: Tydzień (po przerwie, chociaż wydaję mi się, że grałem na tym serwerze przed przerwą) Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KemiQ/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: Tak Znajomość SourceMod [1-5]: 3 Konto Prime?: Tak Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Jestem w stanie poświęcić 4/5 godzin dziennie. Dlaczego właśnie Ty?: Będąc bardzo aktywnym ostatnim czasem na serwerze, spotkałem się z wieloma sytuacjami, gdzie był potrzebny admin, ponieważ różne osoby bardzo utrudniały grę innym poprzez cheatowanie, nadużywanie mikrofonu, oraz nie spełnianie celów mapy, a, że jestem osobą, która ceni sobie komfort gry, chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, aby takich sytuacji było jak najmniej. Jestem osobą miłą, kulturalną, oraz potrafie bezproblemowo dogadać się z innymi graczami. Jako admin mam doświadczenie, ponieważ posiadałem taką rangę na innych serwerach również only mirage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 (edited) PLAYER SUMMARY First Seen: Aug 06, 2022 2:00 PM Popraw staż i spróbuj ponownie Edited August 13, 2022 by KyO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts