Jump to content
KemiQ

Podanie na Admina - KemiQ

Recommended Posts

Nick: KemiQ
SteamID: STEAM_1:0:160999673
Staż na serwerze: Tydzień (po przerwie, chociaż wydaję mi się, że grałem na tym serwerze przed przerwą)
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KemiQ/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Tak
Znajomość SourceMod [1-5]: 3
Konto Prime?: Tak
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Jestem w stanie poświęcić 4/5 godzin dziennie.
Dlaczego właśnie Ty?: Będąc bardzo aktywnym ostatnim czasem na serwerze, spotkałem się z wieloma sytuacjami, gdzie był potrzebny admin, ponieważ różne osoby bardzo utrudniały grę innym poprzez cheatowanie, nadużywanie mikrofonu, oraz nie spełnianie celów mapy, a, że jestem osobą, która ceni sobie komfort gry, chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, aby takich sytuacji było jak najmniej. Jestem osobą miłą, kulturalną, oraz potrafie bezproblemowo dogadać się z innymi graczami. Jako admin mam doświadczenie, ponieważ posiadałem taką rangę na innych serwerach również only mirage. 

PLAYER SUMMARY

First Seen: Aug 06, 2022 2:00 PM

Popraw staż i spróbuj ponownie 

Edited by KyO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.