BellaCiaoo Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Twój nick: ok? Nick admina banującego: Kaan Data/Mapa: 12-08-22 20:11:27 SteamID:STEAM_1:0:447506754 Serwer (mod): OM#6 Opis sytuacji: Wbilismy sobie z kolegami pod nickami ok! [ok] ok. i po chwili administratorzy zaczeli sie nas czepiac o nick, kazdy mial inny minimalnie sie rozniacy ale mimo wszystko rozne xD potem zaczeli admini gadac ze sie podszywamy pod kogos, a potem o permie dla naszej 4 gdzie pozostali zmienili nick, ja tez chcialem zmienic ale juz mnie niemily admin zbanowal a pozostalych zostawil xddd pzdr edit#1 zaczales odliczac 5 minut gdzie w trakcie odliczania mnie wyjebales a potem liczyles pozostalym czas zamiast poczekac dalej xD "siedza na discordzie maja 1 do 1 nick taki sam napisałem ze jeden leci na perma a reszta bedzie miała jeszcze chwile na zmiane nicku niestety zmiana nicku została dopiero zmieniona po wbiciu" gdzie sprawiedliwosc? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
revander Posted August 12, 2022 Deserved Share Posted August 12, 2022 @ KaaN wyjaśnij. (24h) // @ MrVarnaz Ty przy tym byłeś to proszę o decyzję. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaaN Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 (edited) Już tłumaczę pytałem @ MrVarnaz co mam zrobić gdy koledzy mają takie same nicki jak pozostali minimalną róznica on napisał ze mam im napisać aby zmienili swoje nicki na co napisałem ze panowanie macie 5min na zmienienie nicku poczym zostałem wyśmiany jasne rozumiem wszystko ale jak im mówię / piszę co rundę aby zmienili ten nick a dostaje odpowiedz kim ty jesteś gdy wszystko mija po któreś próbie wytłumaczenia chłopaką ze prawdopodbnie siedza na discordzie maja 1 do 1 nick taki sam napisałem ze jeden leci na perma a reszta bedzie miała jeszcze chwile na zmiane nicku niestety zmiana nicku została dopiero zmieniona po wbiciu @ MrVarnaz przez 3 innych a nie po permie gdzie zostałem ponownie nazwany nikim co do podszywania dostałem informacje własnie od MrVanaza jeżeli nieposłuchają daj im permy za podszywanie się co zrobiłem był również przy tym @ Clodie_god edit #1 napisałem ze prawdopodobnie nie miałem dowodu lecz mieliscie nicki praktycznie takie same rózniły sie tylko znakami specjalnymi nawet avatary te same mieliscie Edited August 12, 2022 by KaaN 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVarnaz Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Pozwolisz @ revander że jako W@ wypowiem sie. Tak jak napisał @ KaaN wszystko sie zgadza. Według regulaminu serwera podszywanie sie pod osoby (graczy) jest zakazane i karane permanentną banicją. To że mieli inne dodatki czy to kwalifikuje ich do pobocznego potraktowania? Nie, po za tym jakim przypadkiem 4 osoby wchodzą i mają taki sam nick. Raczej jest to niemożliwe. Już pomijam fakt że informacje mogły być podawane tzn umiejscowienie graczy, szybkie akcje, wallbangi etc. Wnosze o brak UB. Pozdrawiam @ MrVarnaz 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts