kapi. Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Nick: kapi. Wiek: 15( za 2 miesiące 16) SteamID: 76561199180779992 Staż na serwerze: jakoś powinno być z 30/50 h albo i więcej, długo już gram lecz często nicki zmieniam i nwm czy to sie nalicza na 1, praktycznie to jakoś 1/4 mojego czasu w csie to gra na serwerze Twój GameTracker: GameTracker.com : Player Page for kapi. Doświadczenie w byciu adminem?: Tak Znajomość SourceMod [1-5]:2/3 , się pod ucze napewno jeszcze Konto Prime: posiadam Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: obecnie gram codziennie jakos po 3/5 h Dlaczego właśnie Ty?: ponieważ często wstaje wcześniej i nieraz spotykam takie osoby co podejrzane są/ lub haxy mają poprostu. Lubię grać na serwerze ponieważ zawsze jest tam sporo osób, tylko czasami adminów brakuje. Umię odróżnić skilla od haxa KyO August 12, 2022 Podaj te twoje inne Nicki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Jestem na nie - jesteś serwerowym prowokatorem - w ostatnim czasie obrażałeś na serwerze -jakoś twoje podsnie mnie nie przekonuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi. Posted August 12, 2022 Author Share Posted August 12, 2022 7 godzin temu, kapi. napisał: Nick: kapi. Wiek: 15( za 2 miesiące 16) SteamID: 76561199180779992 Staż na serwerze: jakoś powinno być z 30/50 h albo i więcej, długo już gram lecz często nicki zmieniam i nwm czy to sie nalicza na 1, praktycznie to jakoś 1/4 mojego czasu w csie to gra na serwerze Twój GameTracker: GameTracker.com : Player Page for kapi. Doświadczenie w byciu adminem?: Tak Znajomość SourceMod [1-5]:2/3 , się pod ucze napewno jeszcze Konto Prime: posiadam Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: obecnie gram codziennie jakos po 3/5 h Dlaczego właśnie Ty?: ponieważ często wstaje wcześniej i nieraz spotykam takie osoby co podejrzane są/ lub haxy mają poprostu. Lubię grać na serwerze ponieważ zawsze jest tam sporo osób, tylko czasami adminów brakuje. Umię odróżnić skilla od haxa Inne nicki: kapi. katujemy.eu monteSNAX monteSNAX katujemy.eu playerEZ playerEZ katujemy.eu rvdy;/ rvdy katujuemy.eu bylo jeszcze pare nickow ale niepamietam juz dejmano August 12, 2022 +1 za spam. Używaj opcji edytuj do takich rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts