Jump to content
minka

Odwołanie ^-^

Recommended Posts

Twój nick: ^-^

Nick admina banującego:  JeeF
Data/Mapa: 08-11-22 14:29 / Mirage

SteamID: STEAM_1:1:711528334

Serwer (mod): only mirage #5

Opis sytuacji: wbilem na serwer, troche pogralem i dostalem bana od admina ktory bodajze byl w ct w momencie gdy ja bylem tt i normalnie go zabilem 

• Like 1

Witam dostałeś bana nie za nic jak to napisałeś ja ciebie oglądałem od początku jak mi powiedzieli ze max coś, jednej akcji nie znalazłem ale podejrzewam ze to było mecz wcześniej jak patrzyłeś lader i był tam jeden typ, po zabiciu nie odpuściłeś tylko czekałeś aż ayse wychyli ale jej nie miałeś prawa słyszeć bo szła na shift i żadnego infa nie było o 2 lader wiec no 1 akcja, druga to była w ostatnim meczyku co już ci nadałem bana poszedłeś B z awp 18:25 wychylasz na typa nie trafiasz i dziwnym trafem nawet nie wychyliłeś do końca z awp a noscop ci za pierwszym wyszedł z resztą nie pierwszy taki jak widziałem a trzecia akcja była jak wszedłeś na car minuta 18:45 widziałeś 2 B spaliłeś sait ale byłeś za pewny i czemu nie patrzyłeś czy ci ten drugi nie podchodzi tylko sie wcelowałeś caly czas w jednego ci zachodził od strony edwardu i nie mów mi że nic nie masz prosze  cię a nowe konto zrobione chyba dzisiaj to ja zakładałem. Pozdrawiam

Boshy  

Ocenie demko z nadania bana. @ JeeF nastepnym razem prosze link do dema, czytelność podejrzanych akcji i więcej ich.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.