Inbetween katujemy.eu Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Nick na serwerze:Inbetween katujemy.eu Wiek:15 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/Inbetween katujemy.eu/91.224.117.196:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Bylem adminem na tym serwerze kilka miesiecy temu ale zrezygnowalem z powodu szkoly i brak sprzetu, ale bylem adminem na kilku innych serwerach tez Znajomość sourcemoda [0/10]: 7 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-6h codziennie Dlaczego Ty?: gram na tym serwerze od roku i mam doswiadczenie w sourcemod, umiem uspakajac spiete sytulacje, chcial bym chociaz test admina zebym mogl udowodnic ze sie nadaje Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt:steam SID:STEAM_0:1:625917502 Posiadasz konto prime?:Tak Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak Nomeron August 8, 2022 (edited) Odrzucam, praktycznie zerowa aktywność przez 30 dni. Edited August 8, 2022 by Nomeron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Na nie. Przydałby się admin, który nie chce łapczywie dostać rangę i mógłby się zapoznaj z wymaganiami, a nie po jednej sesji grania 100 min w jedym dniu w tygodniu chce mieć już rangę. Dałbyś się poznac graczom i adminom, wyrobiłbyś normę godzinową jakaś i wtedy masz predyspozycje żeby kandydować. -nigdy cie nie widziałem (chyba) -/+ wiek +doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vernist Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Na nie: - Wiek - Nigdy nie widzialem Ciebie na serwerze - Ani razu nie słyszałem i nie widzialem jak się odzywasz/piszesz + doświadczenie ok dejmano August 8, 2022 (edited) Minimum trzy powody tak/nie. Edited August 8, 2022 by dejmano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts