:Kejn: Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Twój nick: Kejn Nick admina banującego: @ r t pp Data/Mapa: 16:03 | 31/07/2022 SteamID: STEAM_1:1:83349009 Serwer (mod): ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Opis sytuacji: Z kimś tam wymieniłem mocniejsze słowa i dostałem mute, do tego problemu nie mam ale ciekawe, że tylko ja go dostałem i to mi się nie spodobało więc napisałem na u@ do admina, który mi dał mute, że zabawne, że tylko ja kogoś obraziłem oraz, że jest kretynem. Po dwóch rundach namysłu @ r t pp postanowił mnie zbanować na tydzień za obrazę admina. Rozumiem, że mógł to zrobić, ale czy za słowo "kretyn" rzeczywiście obowiązuje najwyższa kara z taryfikatora? / @ r t pp - Dla mnie to wyglądało nieco inaczej, niż w tej samej rundzie ale okej, niech Ci będzie. Po drugie, dostałem tylko mute, gaga nie wiem skąd wytrzasnąłeś. Po trzecie, rozumiem jakby ta wielka uraza w słowie "kretyn" była chociaż skierowana do Ciebie, a tak nie było, więc zastanawiające jest twoje postrzeganie taryfikatora i wymierzanie najwyższych możliwych kar. dejmano July 31, 2022 Nazywaj tematy odpowiednio. 2 1
Boshy Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 @ r t pp wyjaśnij //// @ kajoj @ svensk decyzja należy do was 3
r t pp Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Nie po dwóch tylko w tej samej rundzie z reszta jak mute i gag nie pomógł i dalej na u@ wyzywasz admina to nie zostało mi nic innego jak ban. 1
Deserved Night0oo Posted August 1, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted August 1, 2022 UB na prośbę @ kajoj 1 1
Recommended Posts