Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Kejn

Nick admina banującego: @ r t pp

Data/Mapa: 16:03 | 31/07/2022

SteamID:   STEAM_1:1:83349009

Serwer (mod):   ██★ MIRAGE #2 ★ ██                         

Opis sytuacji: Z kimś tam wymieniłem mocniejsze słowa i dostałem mute, do tego problemu nie mam ale ciekawe, że tylko ja go dostałem i to mi się nie spodobało więc napisałem na u@ do admina, który mi dał mute, że zabawne, że tylko ja kogoś obraziłem oraz, że jest kretynem. Po dwóch rundach namysłu @ r t pp postanowił mnie zbanować na tydzień za obrazę admina. Rozumiem, że mógł to zrobić, ale czy za słowo "kretyn" rzeczywiście obowiązuje najwyższa kara z taryfikatora? 

/ @ r t pp  - Dla mnie to wyglądało nieco inaczej, niż w tej samej rundzie ale okej, niech Ci będzie. Po drugie, dostałem tylko mute, gaga nie wiem skąd wytrzasnąłeś. Po trzecie, rozumiem jakby ta wielka uraza w słowie "kretyn" była chociaż skierowana do Ciebie, a tak nie było, więc zastanawiające jest twoje postrzeganie taryfikatora i wymierzanie najwyższych możliwych kar.

dejmano  

Nazywaj tematy odpowiednio.

• Haha 2
  • Wow 1
Posted

Nie po dwóch tylko w tej samej rundzie z reszta jak mute i gag nie pomógł i dalej na u@ wyzywasz admina to nie zostało mi nic innego jak ban.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.