Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja nr.1

Chcę zaproponować dodanie na serwer w menu wyboru życzenia takie coś :

Jeżeli mamy:

1.Bezruch

2.Duszek

3.Pojedynek

4. Itd

5. Itd

To chcę aby tutaj była taka opcja :

1. Bezruch

2. Duszek: Dla mnie | Dla mnie + Kolega

3. Itd

4. Itd

Polegałyby to na tym iż kiedy naciśniemy klawisz nr. pokazuje nam się takie menu :

1. Duszek dla mnie

2. Duszek dla 2 osób

Kiedy wybierzemy klawisz nr. 1 no to otrzymujemy tylko my.

Kiedy wybierzemy klawisz nr. 2 no to automatycznie wyświetla nam się menu z listą graczy i wybieramy dwie osoby, które mają mieć Duszka w następnej rundzie. 

Czemu piszę taką propozycje ?? Pisze ją dlatego, że czasami CT się nie zgadza i nie daje drugiej osobie Duszka a jak wiadomo w regulaminie pisze--> można wziąć Duszka lub FD dla siebie samego oraz kolegi. Może mała propozycja ale zawszę jakieś urozmaicenie gry. 

Propozycja nr. 2 

W propozycje drugiej proszę ( Szczególnie Play'a ) aby zostało usunięte takie coś jak : 

Kiedy mamy Czwartek i dana osoba wybiera sobie Duszka a w następnej rundzie jest KillDay i ta osoba nie ma Duszka. Tyczy się to również FreeDay'a.

To na tyle. Postaram się jeszcze również napisać jeden główny temat w dziale JailBreak i tam będą następujące informacje :

- Co będzie dodane na serwer.

- Co jest w trakcie dodawania na serwer.

- Co jest wgrane na serwer.

- Propozycje ( Zaakceptowane ) oczekujące na dodanie na serwer.

- Lista Adminów serwera.

- Kontakt do Adminów serwera JailBreak.

Jeżeli chcecie aby coś jeszcze było dodane do tej ,,Listy,, a o czymś zapomniałem piszcie w komentarzach. 

Propozycja nr. 3

Chciałbym dodać do regulaminu taką możliwość :

Jeżeli jest środa i jest to ostatni dzień mapy można dać zabawę. 

Środę podałem jako przykład.tyczy się to Całego tygodnia.

Propozycja nr. 4

Oto w tej propozycji proponuję dodać w prawym górnym rogu ile czasu zostało do zmiany mapy. Nie każdy zna komendę /timeleft aby ją pisać i sprawdzać ile czasu zostało. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Coś ode mnie.

1. Niby jest za to ban, ale można wprowadzić blokadę na zabawy w poniedziałek, czwartek i sobotę. Jak chcecie, dawanie 2 zabaw pod rząd grozi banem, ale jak np. kaczki a później chowany a na serwerze są  4 SVIPy to ciągnie się i ciągnie ...

2. Zmiana strażników. Obecnie jest tak, że muszą zagłosować wszsyscy, ale czasami gra taki BOT, że Ci nie wpisze i koniec, dlatego proponuję wpowadzić zmianę, aby na zmianę strażników mogło zadecydować nie 100% lecz 75-80%

Ps.

Cicha Woda zmieniła nick na ToTylkoZjawa i ma UB na CT... Tomek proszę

Opublikowano

Propozycja 1 - NIE

Propozycja 2 - JUŻ CAŁKIEM NIE.

Wszystko gra w porządku, z czasem można dodawać jakieś nowości czy coś, ale po co psuć coś jak dobrze się sprawuje ?

Opublikowano

1. na pewno jest to dobry pomysł

2. ja jestem na nie ponieważ tt powinien się orientować  dniach i powiedzieć że chce duszka w sobotę. To jest podobne do tego co był temat z komendami mylącymi tt.

Opublikowano

Jestem za .

Pierwsza propozycja jak najbardziej ponieważ bardzo często trzeba się prosić o duszka dla siebie i dla kogoś, najczęściej jeszcze mówi że pojedynek na coś

Opublikowano

A więc:

3. Można, ale cięzko  ogarnąć jaki dzień będzie ostanim. Po wprowadzeniu twojej 4 propozycji można by wprowadzić 3 :)

4. TAK. fajna opcja, nie piszesz nic i masz czas do końca mapy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania tematem

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.