Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: re1ease

Nick admina banującego: PlayerTom

Data/Mapa: 27. lip 2022 - 00:36:19

SteamID: STEAM_0:1:178654859

Serwer (mod): only dd2#2

Opis sytuacji: 

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: PlayerTom
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'ab? leis?'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:178654859'
[AMXBans] ===============================================

https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=5885

• Lubię to! 2
  • KAT 2
  • Haha 1
Opublikowano

@ PlayerTom demko I wyjaśnienia na temat bana. 24 godziny. Nikogo innego nie proszę o zdanie.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na wstępie chcę zaznaczyć, że kierowałem się informacją, która pojawiła się na serwerze, że gracz prawdopodobnie włączył lub wyłączył czity. Od tego momentu nagrywałem demo, więc gracz dostając bana, mógł oszukiwać, ale dopiero po przeanalizowaniu dema mogłem ocenić jego grę. Napisałem "ab?, leis?" z przyczyn takich jak podałem wyżej............... Uważam również, że nie każdemu graczowi pojawia się taka infoRMACJA u admina, z tego ci mi wiadomo u tego gracze jest to notorczyne. 

Nie chcę, żeby gracz poczuł się urażony. Eliminuję inne czity bo nie zauważyłem, żeby grał na WH, ale mogę się mylić i skupiłem się na jego recoilu. 

https://www21.zippyshare.com/v/YVav06MY/file.html

08:27/09:09- Celownik podczas strzelania full auto dochodzi jakby do okolic klatki, szyki i robi się statyczny do  określonej linii., nie opada niżej.  Nawet podczas rozpoczęcia full auto. 

09:40/09:49 - Tu wygląda wszystko ładnie. 

09:58 - tutaj uważam, że podczas rozpoczęcia strzelania full auto celownik jest statyczny do tej linii o której już napisałem. Stoi, nie kuca co kontrolowanie takiego recoila jest trudniejsze. 

10:21 - też można odnieść wrażenie, że celownik na starcie jest statyczny do  określonej odległości. 

11:58 - Tutaj strzelając praktycznie do nikogo bo CT poszedł w dolny jego celownik również jest statyczny do określonej odległosci, ale nie jest na modelu CT co wiąże się z tym, że nie musiał korygować/kontrolować myszki na model CT, a jednak wygląda to tak samo,. 

12:31 - tutaj jakby obok, ale zabija. 

13:02 - pierweszy strzał w ct celny stojąc od razu full auto i celownik bez kontroli jest statyczny,.

Nie mam czasu na więcej. 

Jeżeli plugin pokazuje na 100 graczy, że jeden włącza lub wyłącza czity nie wolno bagatelizować takiego czegoś i uważam, że trzeba wziąc pod uwagę okoliczności, albo usunąc plugin, który jest wadliwy w co wątpię. 

http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2207270037-de_dust2-1658875020-1658876220.zip   - hltv nie zdążę porównać. 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

08:27/09:09 - 8:27 do 09:09 - Nie widzę tutaj nic dziwnego, celownik zachowuje się normalnie i strzały wchodzą tak, jak trzeba. Zwykła kontrola recoila. -b

09:40/09:49 - Zgadzam się, płynna gra, oponenci nie wiedza co dzieje się na mapie, normalne strzały, nic nadzwyczajnego. -b

09:58 - Nie ma nic trudnego w kontroli full auto, stojąc w miejscu STATYCZNIE. Wystarczy przeciągać myszkę w dol. -b

10:21 - Dziwnie jedynie wyszła ta głowa na gali, reszta -b. 

11:58 - Znowu normalne zachowuje sie celownik, znowu -b.

12:31 - Zabił, zanim przesunął celownik na lewą stronę. -b

13:02 - +/-b

Za mało na bana. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.