Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: TDF | KIIsZkA

Nick admina banującego: Arexion

Data/Mapa: 07-25-22 19:29 | Mirage

SteamID: STEAM_1:1:708429627

Serwer (mod):  Only Mirage #7 (kiedyś 8)

Opis sytuacji:  Dostaje informacje od swojej drużyny naa vc (będzie na demku słuchać) że typ stoi na oknie (w sumie typ powiedział że stoi na dżungli) jako iż stałem na schodach to postanowiłem się wcelować na owe miejsce gdyż typ mógł mi wychylić (stałem na schodach) usłyszałem jakieś kroki na midzie to się odwróciłem w prawo ale zobaczyłem że to mój teammate idzie to znów się obróciłem na jungle i typ wychylił, zabiłem go i niestety dostaje bana XD. 

Edit: 
Mam takie pytanko jeszcze, na tym serwerze admin sobie afk może stać? Bo jak demka popatrzymy to było wiele sytuacji gdzie owy admin Arexion, afkował w jakiejś drużynie stojąc na spawnie i go nie wywalało za anti afk, moim zdaniem słaba sytuacja jak na admina.

• KAT 1
Opublikowano

Ze względu na brak wystarczających dowodów sądzę, że gracz jest jednak czysty i popełniłem błąd.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.