Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
ronaldinio

skarga na Cr3st - łamanie regulaminu i okropne zachowanie :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: ronaldinio
2. Nick oskarżonego: Cr3st
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:157809461

4. Data i czas zdarzenia: 23 lipca parę godzin po północy, bliżej nieokreślone.
5. Przebieg sytuacji: Witam. Mój agent podesłał mi timery do demek na których cr3st dopuścił się okropnego czynu jakim jest złamanie regulaminu oraz wypowiedzenie smutnych słów o żydach, Hitlerze  i Afroamerykanach ale w tym brzydszym określeniu. Oglądając te materiały czułem się zawiedziony. Widzimy również, że cr3st nie ma zamiaru karać swoich kolegów za niestosowne odzywki w stronę administratora. To już kolejna skarga, a on dalej robi to samo. Jest to bardzo niekompetentne zachowanie jak na admina. To nie jest wzorzec dla innych graczy. Mam nadzieję, iż zostanie on odpowiednio ukarany aby takie rzeczy nie miały już miejsca. Jako gracz jestem zawiedziony tym jak wygląda tutejsze sprawowanie porządku. Cr3st złamał punkt regulaminu mówiącym o zakazie wyzywania innych graczy, niestety dopuścił się tego kilka razy podczas rozgrywki. Można jeszcze podpiąć, iż nie wykonywał celów mapy bo był w trakcie robienia zupki chińskiej co powiedział na vc co skutkowało byciem afk przez większość czasu. Mam nadzieję, że zupka była smaczna bo na pewno nie smaczne było to dla graczy którzy chcieli wygrać rundę. Pozdrawiam i liczę na słuszne rozpatrzenie tej skargi.
6. Dowody:

Przedstawiam poniżej

• Lubię to! 7
  • Haha 4
  • Wow 1
Opublikowano

Dziękuję za zgłoszenie, admin poniesie konsekwencje za złamanie regulaminu, a ja ze swojej strony postaram się, aby podobne zachowania adminów nie miały już miejsca. 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.