Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi mili. Piszę ten post, bo może ktoś miał podobny problem z grą i wie jak go rozwiązać

Otóż: gra na moim komputerze ma problem z włączeniem. Klikam na nią w bibliotece Steam >> Graj >> i nic się nie dzieje. Przycisk GRAJ zmienia się na ANULUJ, czyli na taki jakbym był w grze, a po kilkunastu sekundach wraca do GRAJ. Nie wiem od czego to może zależeć, a poradniki na internecie albo nie zadziałały albo zadziałały do pierwszego uruchomienia.

Aplikacje w tle? Być może. Dziwne, ale raz gra uruchamia się z włączonym Antywirusem i MsiAfterBurner, a raz trzeba je wyłączyć...

Spójność plików? Robiłem kilka razy

Sterowniki do karty graficznej? Aktualizuję, nic to nie daje

Aktualizacje Windows? Również robię

Aktualizacje DirectX? Również zrobiłem, nie pomogło

Reinstalacja gry? Nie pomogła

Czasem pomaga tylko ponowne uruchomienie komputera, nawet gdy mam odpalone te same programy w tle... CZASEM

Problem 2 :

Gdy uda już mi się odpalić grę i wejść do "meczu", FPSy skaczą jak szalone. Nawet zwykły obrót kamerą o 90* może pozbawić mnie na 2-3 sek ok. 30 klatek...  Oczywiście patrząc na miasto albo wchodząc do smoke, te FPSy spadają jakby mi chomik w komputerze się zmęczył... 

Czy to po prostu słabo zoptymalizowanej gry i braku chęci supportu do pomocy czy wina w jakiś sposób lepszy po mojej stronie? 

Dodam tylko, że takie problemy z klatkami na sekundę mam tylko w tej grze. W innych przy zablokowaniu FPSów mam stałą wartość jaką chcę mieć, problemy występują tylko w Playerunknown's Battlegrounds

PS. Aha... i problem z włączeniem gry mam też z CS:GO...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.