Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9;14 - korekta celownika (smoothed aimassist)
9;27 - skan? dziwnie byc moze przypadek idk
10;57 - slaba reakcja (visibility chams)
12;44 - w strzale polecial legit lock ^smoothed aimassist
14;50 - ^pewien nie jestem
15;28 - ^to samo crosshairplacement slaby ale jakos leci ;/
16;49 - ^
17;25 - byc moze skill grzesia zawiodl ale stil to samo
9k 88% PSH stinky jak na to konto.
17;57 - tym razem bez sprawdzenia connecta ;/ ^aimassist
18;09 - check connecta po smoke'u mimo tego ze mogl dac to jego teammate ;(
18;09-18;34 - zauwazyl zagrozenie cofnal rightpickowal potem shift na shorta wcelowanie w okno, gdy enemy mogl juz dawno pojsc ;/
19;10 bez checku connecta byc moze dlatego ze smoke'a nie ma, ale celownik polecial +/- za modelem w dół dalej gdy powinnien odpuścić 2s temu
20;50 - end round - picki pod sprawdzenie lekko obv na 28h byc moze smurf
22;10 - idk ten fliczek

Podsumowując, dalej nie chce mi się rozpisywać, ponieważ według mnie jest to wystarczające w grze wiedziałem ze jest coś nie tak dzień wcześniej grał mocniej być może setty change idk. i prosiłbym, aby ten voice z demka nie był brany na
poważnie, gdyż się droczyliśmy ze sobą, a i tak miałem plan już zbanowania tego gracza i wolałem poczekać na jakiś clutch akcyjke na dopełnienie. Konto nie wzbudza najmocniejszego zaufania 28h, brak prime'a czego kolwiek na czym byłoby można się oprzeć że gość gra normalnie. Tak dopowiadając leciałbym bardziej w legit cheating i lekkie setty pod rifle i pistole i jakies chamsy czasami glow

@ Night0oo  - Jeżeli chcesz obejrzeć demo do końca śmiało i coś dopisać. ;)

Night0oo  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

9;14 - korekta celownika (smoothed aimassist) +/-

9;27 - skan? dziwnie byc moze przypadek idk CZYSTO

10;57 - slaba reakcja (visibility chams) CZYSTO

12;44 - w strzale polecial legit lock ^smoothed aimassist CZYSTO

14;50 - ^pewien nie jestem +/-

15;28 - ^to samo crosshairplacement slaby ale jakos leci ;/ imo +/-

16;49 - ^ +/-

17;25 - byc moze skill grzesia zawiodl ale stil to samo CZYSTO

17;57 - tym razem bez sprawdzenia connecta ;/ ^aimassist CZYSTO

18;09 - check connecta po smoke'u mimo tego ze mogl dac to jego teammate ;( CZYSTO

18;09-18;34 - zauwazyl zagrozenie cofnal rightpickowal potem shift na shorta wcelowanie w okno, gdy enemy mogl juz dawno pojsc ;/ Pierwsza czesc SPALONA, a kolejna czesc CZYSTA

19;10 bez checku connecta byc moze dlatego ze smoke'a nie ma, ale celownik polecial +/- za modelem w dół dalej gdy powinnien odpuścić 2s temu 

20;50 - end round - picki pod sprawdzenie lekko obv na 28h byc moze smurf CZYSTO

22;10 - idk ten fliczek CZYSTO

Oglądałem akcje 2 razy i nie widziałem jakiś cziterskich akcji. Zwykłe szczęście czasami, a czasem celowanie licząc, że strzały zostaną trafione. Gracz odbanowany.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.