Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: M@s@rzysta

Mutacja głosu: Tak.
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/M%40s%40żysta/54.38.134.235:27015/ ( Mam nadzieję że się zgadza).
Doświadczenie w adminowaniu: Szczerze? Jestem dobry w te klocki, potrafię trzymać każdego krótko i na temat, no i ogarnąć sytuację jeśli zajdzie taka potrzeba, byłem adminem w 2óch serwerowniach ile? Nie pamiętam ok 2mies. Były co prawda skargi ponieważ w tej roli czasami łapały chwile nie pewności że coś nie pójdzie, ale stres minął i doświadczenie wzrosło. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8,5\10.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Na spokojnie myślę że codziennie będę wbijać tam i tutaj aby zerkać i pograć. Nie umiem powiedzieć ile bo nie liczę tego, ale tak na oko 4h dziennie.
Dlaczego Ty?: Nie będę robił w konia, w każdej serwerowni jest inaczej tak, umiem i nawet lubię pełnić rolę admina nie dlatego że można banować mutować i ma się nie wiadomo jaką władzę chodzi o zabawę przede wszystkim i granie 4fun, pomaganie graczom nie tylko jako admin też sprawa że jest się pomocnym, Więc jak coś będzie nie po mojej myśli po prostu się zacznę dostosowywać do warunków, będę oczywiście się starał jak to możliwe, taka rola to nie dłubanie w nosie czy kręcenie myszką z wyłączonym monitorem jestem dość spokojną osobą., dopóki koleżka nie zacznie drażnić. Ale Zapewniam Właściciela że nie zawalę 😉.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199134139315/
SID: ID Steam: 76561199134139315

Posiadasz konto Prime?: Tak.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Cześć, 
Wiek na plus. Doświadczenie też widzę, że jest. Konto zrobione pod podanie. Według Twojego gametrackera grasz na serwerze dopiero od 3 dni co jest głównym czynnikiem żeby podanie na ten moment odrzucić. Daj się poznać administracji oraz graczom. Kolejne podanie możesz złożyć za 7 dni.

Edytowane przez svensk
  • Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.