Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 

No SoUnD_vixoholic

Nick admina banującego:

THC

Data/Mapa:16 lip 2022 - 19:02:05

SteamID:STEAM_0:0:190527545

Serwer (mod):                      [Only DD2 #1] Katujemy.eu         

Opis sytuacji:  Gracz o nicku Brat Ewy ciągle  mnie oraz innych graczy obrażał, co prawda nie było żadnego admina na serwerze i nie miałem możliwości tego zgłosić więc odpowiedziałem mu w jego języku na jego zachowanie  (po prostu puściły mi nerwy), wszedłem na serwer na koncie no steam na tym samym nicku jaki posiadam i dostałem bana permanentnego(nie wiedziałem że tak nie można) jestem stałym graczem tego serwera ,posiadam również konto svip  i  czy jest jakaś możliwość powrotu , zależy mi na tym serwerze .Z góry przepraszam i pozdrawiam

Wycinek z konsoli: brak

kejmaN.  

Poprawiam tytuł tematu. 

Opublikowano

@ Paulinkaa nie ma uprawnień.  @ `Joker.^^ zobacz proszę, czy na pewno siadł ban permanentny. Z bansa go nie widzę. Dla Ciebie mam to:

1. Granie na naszym serwerze jest równoznaczne z przeczytaniem i zaakceptowaniem regulaminu.
2. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

• Granie na aktywnym banie: PERM

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Obejrzałem demko - http://811453.node35.pukawka.pl/hltv-2207161850-de_dust2-1657990200-1657991460.zip po 12 minucie demka widać, że wychodzisz z serwera i godzina bana - 16. lip 2022 - 19:02:05 pokrywa się z hltv. W tej samej rundzie dołączasz do CT i piszesz na sayu. IP masz zmienne, na koncie Steam już nie wejdziesz. Włącz czat głosowy w grze @ THC_88 i banuj każdego. Gość w twojej drużynie wyzywa przeciwników na majku od najgorszych, a od ciebie zero reakcji. Mówię o graczu "inthehalfofmeatyouloseteeth".

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.