Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

leT1VvU.png.d5921c72946c535f0702e233d563f09a.png.2704e57785643c50978f04349470a71e.png

Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą!

Dziś pod naszą malutką lupką znalazł się Opiekun Serwera OM #7, którego ostatnimi czasy wszędzie pełno, a mowa o  @ f0pa` !

Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat!

55k.png.ddb76a0b5edc1a6aa596fd4a0e2be173.png.4a65f0ccebaa84d115071134bdbbdf31.png

1. Co sądzisz o @ f0pa` ?

Użytkownik nr 1 > Spamer, ale dobra z niego osoba. Dość uczynny.

Użytkownik nr 2 > F0pa to gość. Totalny Terminator na OM7, a swoim double-jumpem zaskoczyłby nie jednego mistrza skoków narciarskich. Aima może nie ma dobrego, ale jego IQ pozwala otworzyć się na nowe możliwości taktyczne.

Użytkownik nr 3 > Wydaję się być ogarniętym ziomkiem, ale bliżej go nie poznałem, dlatego wiele na jego temat napisać nie mogę. 

Użytkownik nr 4 >  W porządku gość, da się z nim pośmieszkować, ale i normalnie pogadać. Czasem potrafi człowieka zdenerwować, ale jak już się go zna, to jest się do tego przyzwyczajonym.

Użytkownik nr 5 > Wydaje się okej, można pogadać na czacie. Miło, dopóki na matkę nie wjedzie. :kappa:

Użytkownik nr 6 >  Infantylny, spamuje gdzie się da.

Użytkownik nr 7 > Co sądze o f0pie? Młody i mały szczyl

Użytkownik nr 8 > Znam go bardzo mało, ale mogę powiedzieć, że zabawny i koleżeński z niego chłopak.

Użytkownik nr 9 >  Po zachowaniu widać, że to typowy nastolatek, nie znam za bardzo, jest wszędzie na forum. Lubi spamować postami.

Użytkownik nr 10 > Wydaje się być w porządku ziomkiem.

Użytkownik nr 11 > Bardzo w porządku osóbka. Wydaje się być skryty.

55k.png.ddb76a0b5edc1a6aa596fd4a0e2be173.png.4a65f0ccebaa84d115071134bdbbdf31.png

2. Co sądzisz o sprawowaniu przez @ f0pa`  obowiązków?

Użytkownik nr 1 > Z tego co wiem, to dobrze wykonuje swoje obowiązki.

Użytkownik nr 2 > Na ten moment spisuje się dobrze. 

Użytkownik nr 3 > Jako opiekun wykonuje obowiązki tak jak trzeba, chociaż mam wrażenie, że przesada z konkursami. Vip na kilka godzin? kto to widział Xd

Użytkownik nr 4 >  Sprawuje się bardzo dobrze, widać, że się stara.

Użytkownik nr 5 > Wywiązuje się z nich nawet z nawiązką. Widać, że ma na to czas i dobrze to wykorzystuje. Dobrze, że dostał szansę.

Użytkownik nr 6 >  M0pa siedzi na serwerze 24/7 i wychodzi do spekta co 10 min. zeby sprawdzic kogos wiec raczej dobrze :yep:

Użytkownik nr 7 > Jako Opiekun dobrze się sprawuje, bo robi rozliczenia godzin

Użytkownik nr 8 > Nie mam pojęcia, w życiu mnie na OM7 nie było, nigdy nie interesowałem się też tym, jak się sprawuje. Raczej dobrze, skoro nadal jest na randze.

Użytkownik nr 9 >  Z tego, co widziałem, to idzie mu całkiem dobrze. :dogeKEK:

Użytkownik nr 10 > Nie przyglądam się jego pracy, aczkolwiek widzę, że aktywnie zajmuje się swoim działem.

Użytkownik nr 11 > Jasne.

3. Jakie 3 cechy charakteru wymieniłbyś u @ f0pa` ?

Użytkownik nr 1 > Uczynność, sumienność i mała dziecinność

Użytkownik nr 2 > Zabawny, energiczny, lojalny.

Użytkownik nr 3 > Uczynny, przyjazny, zabawny. 

Użytkownik nr 4 >  Nie wiem.

Użytkownik nr 5 > A on ma charakter?

Użytkownik nr 6 > Komunikatywność, porywczość i życzliwość. 

Użytkownik nr 7 > Miły, rozmowny i z aktualnych obserwacji bezkonfliktowy. 

Użytkownik nr 8 > Odpowiedzialność, optymizm, kreatywność.

Użytkownik nr 9 > Ciekawość, bezwstydność, rzetelność. 

Użytkownik nr 10 > Radość, Uczciwość, Rozwaga 

Użytkownik nr 11 > Odpowiedzialny, zabawny, przyjazny

Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! :pepoHmm:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano
11 minut temu, Asuna napisał:

4

Użytkownik nr 5 > Wydaje się okej, można pogadać na czacie. Miło, dopóki na matkę nie wjedzie. :kappa:

Dlaczego ja już wiem kto to napisał? :KEKW: @ Boshy ciulu.

Super Robota :peepoKiss: dawdaw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.