Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:₄⁴₂⁰₀hi

Nick admina karającego: tsitl

Data/Mapa: 07-11-22 13:32

SteamID:STEAM_1:1:544109332

Serwer (mod): ★ ONLY MIRAGE #5 ★

Opis sytuacji: Sobie gram jak codziennie, spytalem sie mojego kumpla baski i Qutasa czy jedziemy do mc i dostalem gaga se tako za obrazanie. Czekam na ungaga, lub na wyjasnienie mojego gaga.

Pozdrawiam :D

haikoo  

Nie wiem jaki jest sens odwołania na Gaga 15 minutowego . Jeśli już to złóż skargę czy coś .

Opublikowano

Witam, otrzymałaś/eś gaga za obrażanie ponieważ Ty i wasi znajomi obrażali w taki sposób wcześniej jednego z graczy, niejednokrotnie prosiłem aby taki temat nie był poruszany prowokacyjnie ponieważ jest to atak na jednego z graczy. Proszę więc po raz kolejny aby zacząć się zachowywać na serwerze i zacząć słuchać próśb lub upomnień, które się do was składa. Prawdą jest jednak, że powód jest absurdalny, więc po przemyśleniu chciałbym aby powodem nie było "obrażanie" a "atakowanie i prowokowanie" 

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
2 minuty temu, TsitL napisał:

Witam, otrzymałaś/eś gaga za obrażanie ponieważ Ty i wasi znajomi obrażali w taki sposób wcześniej jednego z graczy, niejednokrotnie prosiłem aby taki temat nie był poruszany prowokacyjnie ponieważ jest to atak na jednego z graczy. Proszę więc po raz kolejny aby zacząć się zachowywać na serwerze i zacząć słuchać próśb lub upomnień, które się do was składa. Prawdą jest jednak, że powód jest absurdalny, więc po przemyśleniu chciałbym aby powodem nie było "obrażanie" a "atakowanie i prowokowanie" 

O czym ty piszesz człowieku HAHAHAHA

Jesteś adminem serwera w grze i robisz swój regulamin na tym serwerze?

Od kiedy to jest prowokacja? Poproś wyższej rangi żeby to dodał do regulaminu :D 

A jak bardzo przeszkadza piosanie o jedzeniu dla tego gracza to powieninien coś z sobą zrobić :D

Rudzia  

Nie dodawaj następnych komentarzy, jeśli chcesz coś dodać to edytuj poprzedni post. #pisemne

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.