Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:✪dobre?MONSTA1337

Mutacja głosu: No NIe wiem :D
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/★dobre%3FMONSTA1337/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: ZA CZASow malolata bylem adminami i mam ochote wrocic skoro i tak ciagle na katujemy online :)
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:2/4 DZIEnnie :) przewaznie w nocy siedze :)
Dlaczego Ty?:  mysle, ze moge sie sprawdzic i czemu kto Inny :P dlugi staz w csa. 
https://steamcommunity.com/profiles/76561198201664189 niestety przez quarda nie moge sie dostac na main acc...

Posiadasz mikrofon?: no pewnie
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199248683632/
SID: STEAM_1:0:644208952

Posiadasz konto Prime?: tak

nick juz zmieniony

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+kultura

+zachowanie

+SM

+GT

+Doświadczenie / staż gry ( fajnie jakbyś dołączył do podania twoje mein konto które musiałem szukać na twoim profilu steam z opisem dlaczego grasz na 2 koncie)

- czasem bywa "zmulony / zjarany":lisc:

Jestem na TAK 

Edytowane przez DZK
Opublikowano

Jak najbardziej jestem na TAK!

+wiek

+GT

+ przezabawny chopak który potrafi rozbawić dużo osób na serwerze oraz top1 alvaro na serwerze wyrywaniu dziewczyn :salami:

+kultura

+SM

+przyda się nocny admin jak najbardziej

POWODZONKA MONSTA :pepelove:

• Legenda
Opublikowano

Jeszcze nie tak dawno, a jakoś 2-3? miesiące miałeś strasznie ciężki charakter, lubiłeś się sprzeczać z innymi, wyzywałeś, bo ten stał na respie, drugi nie plantował paki. Dużo odwalałeś po akcji prezesa.  Bogata historia banów - Bany - Katujemy.eu

Od ostatniego czasu widzę lekką poprawę, ale czy to naprawi Twoje przeszłe czyny? nie wiem, gt masz dobre, doświadczenie jest, poprawa w zachowaniu również. Ciężko powiedzieć, czy znowu Ci nie odwali, mimo wszystko jestem za okresem próbnym. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pomimo ciekawej byłej historii to jest duża poprawa. Jestem za daniem szansy.

Aktywny w zgłaszaniu na u@ za mojej kadencji.

Gt+

Wiek+

Sm+

Powodzenia !

• Donator
Opublikowano

Jestem na tak, jakiś czas temu był kwas(mysle ze sprawa zamknieta i nie ma co odkopywac tego), wydaje mi sie że to kwestia pewnych osob z ktorymi trzymales, jak widac od ponad miesiaca jest git.

+GT  mocno aktywny gracz

+Wiek

-Kulturaa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.