Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Qutas

Nick admina karającego: Tsitl

Data/Mapa: 17:50 Only mirage #5

SteamID: STEAM_1:0:152333814

Serwer (mod):  Only mirage #5

Opis sytuacji:  Wszedł na serwer bez żadnej rozmowy ani podstaw postanowił mnie zakneblować na czas 120 min , bez żadnej mojej ingerencji na czacie. Zaufał graczowi na słowo i po mojej frustracji , zacząłem go pytać i końcowo obrażać bo trochę mnie zirytował ... Nie odpowiedział na pytanie tylko zrobił swoje i kilkoma kłamstwami na serwerze próbował się wybielić i na koniec rozmowy dostałem 1920 min bana na czat glosowy.

• Haha 7
Opublikowano (edytowane)

wszedłem na serwer, ponieważ jeden z graczy wysłał mi zdjęcie z czatu, na którym widać jak obrażasz innego gracza.
Za to przewinienie dostałeś gaga na 120 min (była to Twoja 17 kara na komunikację na naszym serwerze, więc długość kary nie jest przesadzona).
Po dostaniu kary zacząłeś po mnie krzyczeć na czacie głosowym i grozić mi odebraniem funkcji administratora w międzyczasie przeplatając pytanie o powód kary, chciałem Ci powód przedstawić, jednak nie dało się z Tobą w żaden sposób porozumieć. Po chwili zacząłeś mi ubliżać za co stałeś muta na 1920 min (była to Twoja 18 kara więc postanowiłem, że możliwość otrzymania kary według taryfikatora x2 będzie odpowiednia)
link do demka z zachowaniem gracza : http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1657206214-1657209221.zip

Przejrzałem teraz demko i Twoje zachowanie w tym meczu było karygodne (obrażanie graczy i szowinistyczne oraz poniżające wypowiedzi do Kobiet)
Zwracam się więc z prośbą o przedłużenie Tobie kary na czat głosowy, proszę wyższą administrację ( @ KyO , @ Hacker13 ) o przejrzenie demka i przedłużenie kary.

Pozdrawiam Cię ciepło i proszę abyś zaczął się normalnie zachowywać bo jakiś czas temu bardzo przyjemnie się z Tobą rozmawiało.

Screen z demka wiadomości, którą otrzymałem od gracza : 1C2D13667792ACFB61DDCC954B4549129254428A

(Tylko raz Ci dopowiem)
Jeśli uważasz, że gracz Wikcia powinien dostać karę zgłoś to w odpowiednim dziale lub wyślij dowody do jednego z członków administracji.
"Lamusie" to też obraza, według regulaminu kara była słuszna.

Edytowane przez TsitL
  • Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Za tego screena to powinni ci oddac order najlepszego admina serwera !  

Gościu za słowo "lamusie" postanowiłeś dać mi bana gdzie z leo mam dobry kontakt na serwerze i nie było miedzy nami spiny i nie raz pisaliśmy żartobliwie w swoja stronę.

Wystarczy spojrzeć u góry i za to co napisała wikcia powinna zostac automatycznie po moim banie zakneblowana na 120 min tak jak w moim przypadku patrząc na twój własny taryfikator banow xDDD

dejmano  

Nie spamuj, używaj opcji edytuj w pierwszym poście.

Opublikowano (edytowane)

Przyznam demko oglądałem prosto po napisaniu twojego odwołania, w granicach 16:45 - Do końca i w tych momentach zauważyłem obraza na chacie ( nie wiem czy to żartobliwie czy nie lecz od tego masz też PV ), usłyszałem także odzywki do kobiety m.in tj. Naczynia to umyjesz potem, teraz graj,  z graczem "Sprint" mówiliście do niej, że jest robotem kuchennym. 

Nie wspominając nad twoim nadmiernym używaniem wulgaryzmu, bo to przesad i żenada.

Podsumowując to: Brak szacunku do graczy, brak kultury (wulgaryzmy i obrazy graczy i admin'a), zastraszanie admin'a o zwolnieniu go z funkcji. 

Myślę, że przedłużenie owej kary jest słuszne z powodu licznych kar za liczne przewinienia które zrobiłeś i za pewne zrobisz ich jeszcze, bo jak widać to nic nie dają takie krótkie kary, więc przedłużenie z 1 Dnia i 8 h do 3 dni ale jeśli jeszcze kogoś obrazisz to patrząc na twoją sytuację z karami mute będzie od razu na 5 dni lub więcej. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez KyO
dejmano  

Nie spamuj, używaj opcji edytuj w pierwszym poście.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.