Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 𝜘𝑆𝜀𝜕𝜇𝑐𝜏𝜄𝜈𝜀

Nick admina banującego: Grzech-

Data/Mapa: 06.07.2022 - 13:49

SteamID: 76561199003004156

Serwer (mod):  5 vs 5                    

Opis sytuacji: Grałem normalnie na serwerze jak na każdym innym, strzelałem się z gościem na kuchni pod B, picknął kilka razy i w momencie gdy chciałem iść na kuchnie postanowiłem oddać jeszcze jeden strzał by mi nie wyszedł na plecy i po tamtej sytuacji dostałem bana. Gdyby za takie akcje Faceit ew. Valve rozdawało bany to miałbym go już rok temu. Jest to moje główne konto na które przeznaczyłem sporo czasu nie mówiąc już o zainwestowanej gotówce dlatego szkoda byłoby mi mieć jakikolwiek odpał. Pozdrawiam i liczę na unbana gdyż tak jak wspomniałem powyżej gram czysto i nie chcę zmarnować konta steam.

Screenshot_1.png

Opublikowano

https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20220706-130809-1491104420-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

7:10 smoke do okna nie wszedl, olal okno bo i tak widzial, ze tam nikogo nie ma wcelowal sie w shorta.

9:10 rzucajac molo obczail goscia, ze jest skrot, odrazu nerwowe wcelowanie w skrot

11:40 to oczywiste wcelowanie w jungle no to bez komenatrza :D

12:05 ponownie przygotowany na skrot mida

13:35 o gosciu z tt mogl sie domyslac, lecz zatrzymal sie w idealnym momencie zeby nie wyjsc mu pod celownik

16:50 olewa caly site interesuje go tylko palaca

17:20 ogolnie nie jest graczem ktory wcelowuje sie w pozycje i czeka, caly czas zmienia zainteresowanie, tutaj jednak dosyc dlugo skupil sie na standardzie

20:50 no za szybka ta glowa, reflex boga, druga jeszcze lepsza

39:55 ta glowa w palacu XD

Boshy  

48h decyzja

Opublikowano

7:10 smoke do okna nie wszedl, olal okno bo i tak widzial, ze tam nikogo nie ma wcelowal sie w shorta. +/-

9:10 rzucajac molo obczail goscia, ze jest skrot, odrazu nerwowe wcelowanie w skrot CZYSTE. Kolega z druzyny go widzial

11:40 to oczywiste wcelowanie w jungle no to bez komenatrza :D +/-

12:05 ponownie przygotowany na skrot mida SPALONE
ODE MNIE 12:28 idealne przeciaganie celownikiem przez sciane. SPALONE

13:35 o gosciu z tt mogl sie domyslac, lecz zatrzymal sie w idealnym momencie zeby nie wyjsc mu pod celownik SPALONE

16:50 olewa caly site interesuje go tylko palaca SPALONE + kilka sekund pozniej przestraszyl sie wyjscia spod schodow

17:20 ogolnie nie jest graczem ktory wcelowuje sie w pozycje i czeka, caly czas zmienia zainteresowanie, tutaj jednak dosyc dlugo skupil sie na standardzie +/- 

20:50 no za szybka ta glowa, reflex boga, druga jeszcze lepsza CZYSTO

39:55 ta glowa w palacu XD +/-

Oglądnąłem całe demko przyspieszając do najlepszych momentów gdzie mogłeś coś pokazać jak i tych, które @ Grzech wymienił wyżej. Starasz się kryć, lecz ci to za bardzo nie idzie. Namierzasz przez ścianę w sporej ilości momentach. Olewasz miejsca, gdzie nie ma przeciwnika i boisz się też, że ci wyjdzie ktoś np. spod schodów dlatego idealnie cofasz się. BAN ZOSTAJE

• Lubię to! 1
  • KAT 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.