Jump to content
trytytka

AWP

Recommended Posts

Propozycja ode mnie dodanie ograniczenia do 5 sztuk awp na team lub wywalenie awpy z svipa .:Prayge:

Bo to co się odp...la od jakiegoś czasu to jest masakra .

PS Nie tylko mnie to wkurwia.

• Like 4

Jeśli chodzi o ogranicznik Awup na team to jestem na nie. Powody już wiele razy dawałem dlatego tylko napiszę w skrócie, że nie lubię gdy jest jakieś ograniczenie na serwerze i mi to nie przeszkadza zbyt mocno, że ktoś sobie postrzela ze snajperki. Co do wywalenia awupy z menu svipa to tak jak @ THC_88 pisał, wymagałoby to przebudowy nie tylko svipa, ale także zwykłego VIPa aby to jakoś zbalansować. Tutaj już osoby decyzyjne muszą się zastanowić czy chcą na takie coś pójść 

• Like 1

Zgodzę sie z @ trytytka ostatnimi czasu to jest jakaś masakra. Można zrozumieć że ktoś kampi, gra na tryhardzie albo gra na ostatnią chwile. Na serverze powstał taki zwierzyniec, gdzie stało sie to nie do wytrzymania, ktoś może być słabszy skillowo, nie potrafi opanowac rozrzutu czy  stoi w jednej pozycji, no ale kurde, grajac na serverze przy 20 osobach z czego 3/4 gra awp to odbiera to jaka kolwiek chęć do grania, nie wspomne już o tym, że wchodzac wczoraj na server o godzinie 13 to przez godzine siedzialem tam sam z reklama na spekcie, mniejsza o to.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie limitu do 2-3 awp na team, ponieważ wywalenie z svip'a nic nie da, bo kasa na svip'ie jest podkręcona, w pierwszej rundzie zrobisz 2-3 fragi do tego 2 asysty to już stać cię na kupno awp, więc nawet jeśli nie będzie tego w menu, to ręcznie ktoś kupi.

Ja po prostu nie wyobrażam sobie tego teraz, że miałbym wyrobić 30h bo po prostu nie mam jakiej kolwiek chęci grania, gdy wchodząc na server grajac po stronie TT nie mam jakiej kolwiek możliwości zajęcie czegoś bo to wygląda tak:

PODEST B = PIXEL AWP
MID BRAMA = PIXEL AWP
PĄCZKI = PIXEL AWP WCELOWANA W GALE
RUSH GALI CIEMNIA = AWP NA SRODKU
WYJSCIE Z ANARCHI = PIXEL AWP
ROMAN = PIXEL AWP
Tworzy się przez to ,że musze gdzie grać przed respem bo inaczej nie da się nigdzie wyjść i po prostu po pierwszej rundzie mam ochotę już wyjść.

• Like 2

A od czego macie gęściejsze smoki? Od parady?. 

2X JUMP był to źle. Płacz wielki. Wgram limit AWP znowu po 1 miesiącu będzie płacz ...  Ja jakoś nie mam problemów jak gram na serwerze z awpami. Bo nie wchodzę na BSA w pierwsze sekundy ro się runda zaczęła. Jak ktoś RASZUJE CO RUNDĘ NA B ALBO NA LONGA TO AWP'A przeszkadza na BS'e. 

Wyłączyłem plugin od przelewania $$ na serwerze. Jak nie pomoże to ograniczę jeszcze kasę przy vipie oraz svipie. 

W dniu 3.07.2022 o 12:50, hypnus napisał:

nie wspomne już o tym, że wchodzac wczoraj na server o godzinie 13 to przez godzine siedzialem tam sam z reklama na spekcie, mniejsza o to.

Tak mogłeś siedzieć sam bo ja widać są wakacje i nie każdy siedzi przed PC. Osobiście sam nie siedzę przy PC oraz nie gram bo się nie chce. Oraz jak jest pogoda to wole siedzieć na dowrze niż przy PC. I tak ma wiele osób co grają u nas na serwerach. 

Co do propozycje nie skreślam jej. Powrócę za jakiś czas do niej. Na razie odrzucam . @ trytytka  oraz @ hypnus  napicie do mnie za jakiś czas czy się gra poprawił po tych drobnych zmianach. 

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.