Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: VITOR

Nick Admina:  Nie wiem

Steam ID/IP:

178.213.216.132

Czas zdarzenia/data: przed chwila
Serwer (Mod): dd2

Link do SS'ów: http://www19.zippysh...pZ0Wu/file.html

No więc moi drodzy kumacze, taki prosty chłopak z non steam musi Wam tłumaczyć (po raz kolejny ), że nie macie racji :D

Twierdzicie, ze wszedłem na serwer z aktywnym banem (już Wam pisałem, że jest to niemożliwe ze względu na stałe zbanowane IP). Ciężko było to oczywiście sprawdzić (jak się nie ma wiedzy to ktoś Was musi poinstruować) starczy ten screen poniżej, na którym widać, ze ktoś (nie ja) wszedł na serwer z nickiem VITOR i dostał bana. A skąd to wiem? A no stąd, że ma inne STEAM ID niż ja :lol: ( Porównajcie sobie bystrzaki STEAM ID ze wszystkich moich banów z tym ostatnim...)

Drugi sprawa: apeluje do kogoś kto zarządza tutaj bo jest zajebisty chaos, dostałem ssy i zakładam 3 temat... żeby mnie odbanowali :lol: Może ktoś wpłynie na mało kompetentnych ludzi tutaj? Zresztą jakby nie obca mi osoba to już by mnie zbanowali za rzekome WH, ale chłop miał minimum wiedzy żeby ocenić, że demo jest czyste.

Tutaj ss, który wszystko wyjaśnia: http://www22.zippyshare.com/v/737x4ZtP/file.html

Kolejna sprawa: Po Was można się wszystkiego spodziewać, więc jak ten temat nie pomoże i mnie nie odbanujecie to już Wam nie będę dupy zawracać i odejdę w świadomości, że wrzuciłem czyste ssy i nie dostałem ub.

BEZ POZDROWIEŃ

Opublikowano

Fakt, masz rację, SID z innych banów na ten nick, nie pokrywa się z banem, którego ZEDS dał jako aktywnego - Graczowi należy się UB. Poczekam jeszcze na wypowiedź kogoś z UBT, ale jak dla mnie jesteś czysty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.