Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Twoje id nick#1234: LeeN#4896

Ile czasu możesz poświęcić na  discord: 4-6h dziennie 

Parę slów o sobie: Cześć jestem Michał, mam 15 lat i uwielbiam gry komputerowe. Poza komputerem prowadzę aktywny tryb życia, wiele czasu spędzam daleko od domu. 

Dlaczego właśnie Ty?: Uważam że idealnie nadaję się na tą role. Dlaczego? Jestem osobą spokojną, mającą zdumiewającą kulturę osobistą, potrafię pomóc w wielu sytuacjach, lubię poznawać
poznawać nowych ludzi. Moją najgorszą cechą jest to, że gdy dostane coś do roboty strasznie poważnie to traktuje.

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Moja przygoda z discordem zaczęła się w 2019 roku. Od tego momentu chciałem zostać kimś więcej. Tak zaczęła się moja historia z tworzeniem
serwerów discord, która trwa po dziś dzień ( ponad 2 lata). Cały czas staram się ulepszać swoje umiejętności, poznaję nowe boty, ustawienia itp:. Co do serwerów discord, wszystkie opcje 
serwera mam w małym palcu ( ok. pół roku temu robiłem discordy YouTuberom na zamówienie). Myślę że więcej nie trzeba pisać, wszystko możecie ujrzeć w praktyce.

Kontakt: Email: [email protected] Discord: LeeN#4896
Edytowane przez Q U V E R E K
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.