Juan Pablo Dos Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 Twój nick: Juan Pablo Dos Nick admina banującego: M_ Data/Mapa:06-19-22 22:39 SteamID:STEAM_1:0:600289026 Serwer (mod): ░▒▓█ Katujemy.eu ★ [Mirage#8 ] Opis sytuacji: Podczas rozgrywki na waszym serwerze otrzymałem permanentnego bana za WallHacka, nigdy nie cheatowałem na waszym serwerze jak i ogólnie. Prawda jest taka, że otrzymywałem informacje o położeniu wrogów na mapie od kolegi z drużyny przeciwnej. §2.14 Zabraniane jest podpowiadanie gdzie znajdują się gracze. Odnosząc się do tego punktu złamałem regulamin aczkolwiek uważam karę za nieadekwatną do czynu (Kara ta sama co za cheatowanie, a mowa tutaj o podpowiadaniu) i powinna być złagodzona. Ta sytuacja się nie powtórzy. Proszę o rozważenie zmiany kary na tymczasową blokadę o rozsądnym wymiarze czasowym. Pozdrawiam Juan Pablo Dos 5
Donor haikoo Posted June 21, 2022 Donor Posted June 21, 2022 §4.16 Podpowiadanie innym graczom → Ban do 7 dni → Perm @ Fifat. @ JAMIS podejmijcie decyzje co do długości bana 2
Recommended Posts