Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: Tiger

SteamID:76561199211630668 
Staż na serwerze: Około miesiąca wpadałem zagrać se Mirage żeby się rozgrzać przed turniejem, a teraz zacząłem grać codziennie, ponieważ Spodobał mi się klimat serwera.

Twój GameTracker:https://www.gametracker.com/player/Tiger/145.239.16.170:27035/ (Od tego tygodnia często przebywam na serwerze, więc godziny do nadrobienia) :)
Doświadczenie w byciu adminem?: Kiedyś pełniłem rolę admina na serwerze znam kilka komend

Znajomość SourceMod [1-5]: 2-3

Konto Prime?: Tak
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: 2-4 dziennie 
Dlaczego właśnie Ty?:

Zacząłem grać często na serwerze i spotkam nie miłe osoby co ubliżają innym graczom co przychodzą sobie pograć na chillu. Gram przeważnie wieczorem, a wtedy ciężko spotkać admina na serwerze, wtedy można spotkać chetera co psuje wszystkim zabawe. Chcę pomóc Administracji na serwerze i utrzymywać z nimi porządek, Pomagać innym co mają problemy z komendami lub przychodzić na serwer jak ktoś spotka nie miłą osobę lub cheatera i rozwiązać problem żeby mogli grać swobodnie . Myślę że jako Administrator spisze się na serwerze bez żadnych problemów.

Edytowane przez klamter
Nie wypełniłem "Doświadczenie w byciu adminem"
dejmano  

Musisz mieć taki sam nick w grze i na forum.

https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na razie na nie

-masz na serwerze rozegrane 18godzin, czyli tylko lekko powyżej minimum, z czego jakieś 10 zrobiłeś w tym tygodniu

+wiek

+prime konto

+sprawne mikro i ogarnianie podstaw SM

18 godzin to imo zbyt mało. Dla mnie powinieneś pograć jeszcze tydzień/2 tygodnie z aktywnością podobną do tej lub lepszą, i jak twój poziom się utrzyma to jak najbardziej mógłbyś zostać kolejnym adminem OM#5

Powodzenia! :UmPikaOla:

EDYCJA:

Jestem zdecydowanie na nie, szkoda że nie pochwaliłeś się faktem że jesteś Ati26 z poprzedniego podania, tylko na innym koncie. Oszukiwanie nas jednocześnie wysyłając to samo steam ID co w poprzednim podaniu tylko na innym koncie było świetnym pomysłem. Już nie mówiąc o tym że z konta tiger też zdarzało ci się wyzywać i dostać muty, czego nie sprawdziłem. Dobrze że nowy opiekun @ KyO  był czujny :HYPERS:

Edytowane przez LeO_438
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie. 

- nie spełniasz wymagań 

-jak mam być szczera przez czas co grałam nie widzialam cię na serwerze 

+jak dla mnie jedynym plusem w Twoim podaniu jest to, że masz konto prime 

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 minutę temu, Wikcia napisał:

Jestem na nie. 

- nie spełniasz wymagań 

-jak mam być szczera przez czas co grałam nie widzialam cię na serwerze 

+jak dla mnie jedynym plusem w Twoim podaniu jest to, że masz konto prime 

Admin FuriouSeven potwierdzi że gram na serwerze. 
jakich wymagań nie spełniam ? 

dejmano  

Nie spamuj. Używaj opcji edytuj w pierwszym poście, tam możesz komuś odpowiedzieć.

• Lubię to! 1
Opublikowano

- podałeś nie swoje steam ID tylko kolegi (albo swoje 2 konto) https://steamcommunity.com/profiles/76561199211630668

twoje prawdziwe konto jest to (jeśli chodzi o to podanie) https://steamcommunity.com/profiles/76561198247555022

- Brak szacunku do innych na serwerze ( 2 muty za obrażanie oraz za nadużywanie mikrofonu).

- oszukanie nas (jak my Ci mamy zaufać, jeśli ty nas oszukujesz i to bezczelnie !?).

30 minut temu, TigerCSGO napisał:

jakich wymagań nie spełniam ?

Odpowiadając na twoje pytanie to Np. Kultura osobista .

Przemyśl swoje zachowanie i spróbuj ponownie za 2 tygodnie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.