Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 十卜匚匕

Nick admina banującego: nie wiem

Data/Mapa: 18.06.2022 mapa - mirage #7

SteamID: 76561199219475320

Serwer (mod):   mirage #7                         

Opis sytuacji:  witam ogólnie to bylo tak że nagłe zaczyna sie runda ide sobie na b zabijam jednego gracza pootem na daleko chlop sie praktycznie nie ruszał i dalem mu heda i po 3 , 4 sekundach dostałem zbanowany nie wiem czy za cheaty bo nawet nie wiem za co do konca dostalem bana wydaje mi sie ze pewnie przez cheaty ale tak jak mowiłem nic złego nie zrobilem , ale jak cokolwiek złe zrobilem to odrazu z miejsca przepraszam . z góry pozdrawiam

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A więc tak wystarczyło mi dwie rundy żeby zobaczyć ze nie grasz "normalnie"
18:29 od razu wcelowany w typa wychyliles na ct
19:22 to nie wiem skad wiedziałeś ze ct'ek stoi pod oknem chyba dostałeś info od Boga i do tego postanowiłes rzucić
flesza i na niego z kosą wyskoczyć a do tego jak ct'ek stał na samochodzie wydaję mi sie jak byś się spodziewał ze on tam jest
21:08 Idealnie sie wychylasz zeby nade rzucić pod ct'ka i oczywiscie celownik przeskoczył na głowe
No i po tej akcji postanowiłem cię zbanować
Pozdrawiam

DEMO: https://111.gotv.pro/srv67119/auto0-20220617-235814-804573172-de_mirage-_____________Katujemy.eu______MIRAGE__7______128TR.dem.zip

Edytowane przez nVs
Nsany  

Dodaj demko

Night0oo  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.