Narks. Posted June 15, 2022 Donor Share Posted June 15, 2022 Witajcie w kolejnej odsłonie pod lupą! Dziś pod naszą malutką lupką znalazła się kobitka, która interesuje się grafiką, a mowa tutaj o @ Emilciaa Czytelników i Ciebie zapraszam do przeczytania opinii na Swój temat! 1. Co sądzisz o @ Emilciaa ? Użytkownik nr 1 > Dobra kobita. Użytkownik nr 2 > Sądzę, że Emilia jest super osobka jak i da się z nią rozmawiać o wszystkim Użytkownik nr 3 > Graliśmy kilka razy w ligę i myślę, że jest w porządku dziewczyną. :p Użytkownik nr 4 > A miła osóbka Użytkownik nr 5 > Że jest miłą, skromną osóbką Użytkownik nr 6 > Sądzę, że jest bardzo pozytywną osobą Użytkownik nr 7 > Znamy się już rok. Na początku nie było między nami za kolorowo, potem nasze drogi połączył wspólny wróg XD. Ogólnie jest to jedna z osób, które darze wielkim zaufaniem i uważam za przyjaciółkę. Jej zdanie się dla mnie bardzo liczy i ogólnie jest cudowna baba. Użytkownik nr 8 > Wyluzowana baba, z poczuciem humoru, spoko koleżanka. Użytkownik nr 9 > Spoko przyjemnie się z nią rozmawia mamy odklejki na podobnym poziomie, tylko czasami jej się wydaje że jest mądrzejsza ode mnie. Użytkownik nr 10 > Fajna osóbka, do pogrania i pośmiania się. Użytkownik nr 11 > Jest całkiem okej, sympatyczna, graficzki też robi niezłe. W porządku osoba. Użytkownik nr 12 > Niestety nie mam z nią zbytnio kontaktu, jedynie kiedyś parę razy rozmawialiśmy ze sobą i na tym się skończyło. Plusik, że mieszkamy praktycznie obok siebie, więc może kiedyś ten kontakt będzie. 2. Z czym kojarzy Ci się @ Emilciaa ? Użytkownik nr 1 > Z bobasem. Użytkownik nr 2 > Jedynie z czym kojarzę Emilcie to z funkcji admina ts3 Użytkownik nr 3 > Głównie z TSem. Użytkownik nr 4 > Valorat bo co chwile w to tylko gra Użytkownik nr 5 > Anime niestety przez ten głos xDD Użytkownik nr 6 > Kojarzy mi się z anime XD Użytkownik nr 7 > Drugs, krótko i na temat, kto wie ten wie. Użytkownik nr 8 > Z skrętem xD Użytkownik nr 9 > Z dobrym poczuciem humoru Użytkownik nr 10 > Z matematycznym świrem. Użytkownik nr 11 > Z różnymi gierkami, były to raczej mega śmieszne chwile. Użytkownik nr 12 > Z obrażaniem swojej przyjaciółki. 3. Co według Ciebie @ Emilciaa mogłaby robić lepiej? Użytkownik nr 1 > Tworzyć lepsze zagadki, a nie tylko "Domyśl się" Użytkownik nr 2 > Nie mam bladego pojęcia Użytkownik nr 3 > Grać z nimi więcej tak jak wcześniej :< Użytkownik nr 4 > Może trochę więcej rozmawiać z innymi Użytkownik nr 5 > Nagyrwać asmr Użytkownik nr 6 > Myślę, że mniej przeklinać Użytkownik nr 7 > Opiekować się ts, albo mogłaby napisać podanie na Redaktora do czego ją namawiałam. Patrząc po za sieć, to świetnie gotuje i robi piękne grafiki do swojej upo nauczycielki. Użytkownik nr 8 > Uczyć się. Użytkownik nr 9 > Pić alkohol. Użytkownik nr 10 > Wszystkie swoje obowiązki wykonuje jak najlepiej. Użytkownik nr 11 > Mogłaby być przede wszystkim bardziej otwarta na ludzi i nie brać niektórych rzeczy tak do siebie. Użytkownik nr 12 > Pykać w lola. Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilciaa Posted June 15, 2022 Woman Share Posted June 15, 2022 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 5 > Anime niestety przez ten głos xDD 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 6 > Kojarzy mi się z anime XD No cóż prawdy nie okłamie haha, 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 7 > Drugs, krótko i na temat, kto wie ten wie. 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 8 > Z skrętem xD To są jakieś oszczerstwa 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 3 > Grać z nimi więcej tak jak wcześniej :< Postaram się wrócić do mojej starej kochanej ekipki jak najszybciej bo trochę mi ich brakuje 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 5 > Nagyrwać asmr Zapraszam na pv po próbki mojego ASMR 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 11 > Mogłaby być przede wszystkim bardziej otwarta na ludzi i nie brać niektórych rzeczy tak do siebie. Staram się pewne rzeczy zmienić, ale coś nie wychodzi haha 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 9 > Pić alkohol. Robię to najlepiej pff Co to Użytkownika nr1 to policzymy się na pv obsrołku Dziękuję wszystkim za miłe słowa, jesteście najlepsi nie zmieniajcie się A co do tego jak pisaliście że straciliście ze mną kontakt to ja nie gryzę można pisać perełki 10 godzin temu, Narks. napisał: Użytkownik nr 12 > Niestety nie mam z nią zbytnio kontaktu, jedynie kiedyś parę razy rozmawialiśmy ze sobą i na tym się skończyło. Plusik, że mieszkamy praktycznie obok siebie, więc może kiedyś ten kontakt będzie. Pisz pv to jakieś spotkanko można pyknąć 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiii1337. Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Fajne, na + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts