Jump to content
ATIMATI

Podanie na Admiana - Ati26 Katujemy.eu

Recommended Posts

Nick: Ati26 Katujemy.eu

SteamID:76561199211630668
Staż na serwerze:około 3miesięcy
Twój GameTracker:https://www.gametracker.com/player/ATI26 Katujemy.Eu/145.239.16.170:27035/ lekkie poprawki będą XD
Doświadczenie w byciu adminem?: byłem Adminem na wielu serwerach

Znajomość SourceMod [1-5]: 2-3

Konto Prime?: Nie
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:2-5h
Dlaczego właśnie Ty?:

Przez ostatnie tygodnie widuje duża liczbę chiterów na serwerze(szczególnie wieczorami kiedy gram najwięcej) Gdzie na serwerze nie ma Admina aby jakoś zaradzić.

Chciałbym pomóc Administracji w utrzymywaniu porządku na serwerze.

Myślę że się spiszą.

• Haha 2

Według gametrackera, który wysłałeś, masz tylko 523minuty na serwerze i pierwszy raz wbiłeś 20 maja, więc nie wiem skąd te "około 3miesięcy"  . Oprócz tego nie masz nawet prime konta w CS a to zawsze wzbudza podejrzenia i obniża zaufanie wobec administracji. Dobrze że chociaż wiek jest na +, ale i tak jestem zdecydowanie na nie. :feelsweirdman:

41 minut temu, LeO_438 napisał:

Według gametrackera, który wysłałeś, masz tylko 523minuty na serwerze i pierwszy raz wbiłeś 20 maja, więc nie wiem skąd te "około 3miesięcy"  . Oprócz tego nie masz nawet prime konta w CS a to zawsze wzbudza podejrzenia i obniża zaufanie wobec administracji. Dobrze że chociaż wiek jest na +, ale i tak jestem zdecydowanie na nie. :feelsweirdman:

Dodam że podczas twoich rozumów z graczem "Qutas" wynikają pewne treści jak np. Komentowanie i Obrażanie gry słabszego gracza 

Resztę tu wyżej kolega napisał 

Jestem na NIE 

Narks.  

Minimum 3 powody za lub przeciw!

6 godzin temu, ATIMATI napisał:

Nick: Ati26 Katujemy.eu

SteamID:76561199211630668
Staż na serwerze:około 3miesięcy
Twój GameTracker:https://www.gametracker.com/player/ATI26 Katujemy.Eu/145.239.16.170:27035/ lekkie poprawki będą XD
Doświadczenie w byciu adminem?: byłem Adminem na wielu serwerach

Znajomość SourceMod [1-5]: 2-3

Konto Prime?: Nie
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:2-5h
Dlaczego właśnie Ty?:

Przez ostatnie tygodnie widuje duża liczbę chiterów na serwerze(szczególnie wieczorami kiedy gram najwięcej) Gdzie na serwerze nie ma Admina aby jakoś zaradzić.

Chciałbym pomóc Administracji w utrzymywaniu porządku na serwerze.

Myślę że się spiszą.

dobry gracz mily przyjazny stara sie widac powodzenia :3

Narks.  

3 powody za lub przeciw + następnym razem, jeśli chcesz coś dodać, to używaj opcji EDYTUJ! 

#PISEMNE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.