Jump to content
mihalek

Odowlanie od bana mihas_15

Recommended Posts

Twój nick: mihaś_15友

Nick admina banującego: Destorr

Data/Mapa:  mirake 11:25 | 11/06/2022

SteamID: STEAM_1:1:118746715

Serwer (mod):   ★ MIRAGE #2 ★                              

Opis sytuacji:  To jest wstyd i hanba rzeby takiego czegos na admina przyjac, gosc nie ma bladego pojecia o adminowaniu co latwo idzie zweryfikowac po tym ze chce mi dac bana na 60 min a daje na zawsze przez co od 11:25 nie moge grac na waszych cudownych serwerach i sie swietnie bawic. Wyslalem mu nawet zaproszenie na steam zeby nie robic nie wiadomo czego a gosc odrzuca, poza tym nie odzywa sie, nie ostrzega przed banem tylko odrazu z pi... y daje i nie chodzi tylko o mnie ogolnie na serwerze. Albo jest wyzywanie itd i nic z jego strony. Ja wiem ze mozna sie pomylic ale nawet jesli to przeciez na czacie widac z jakiego powodu i na ile gracz dostal bana i na pewno tam pisalo ze mihas ban permamentny  a admin nic na to zaareagowal wiec czuje ze to bylo z premedytacja i admin myslal ze nic z tym nie zrobie niestety trafil on na jednego z największych pedantów na swiecie i prosze aby admin zostal surowo ukarany najlepiej w postaci degradacji a jesli to nie przejdzie to jakas rekompensatę dla mnie za to ze nie moglem przez niego swietnie sie bawic pozdrawiam. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.