Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Co to za klasyk z 2skokiem. Wystarczy już ze na dd2 #2 ou9 zapierdziela po mapie jak czarownica na miotle, teraz widze tu sie robi to samo...

Na prawde podoba  sie wam bieganie jak na wrotkach, z respa ct wyskakiwanie od razu na gale ect. I to na klasyku? W czym to sie różni od sgsów tak w ogóle. Może inaczej wygląda ale efekt ten sam.

Wiec co faktycznie gracze sądzą piszcie tutaj. Ja jestem za wywaleniem tego.

• Lubię to! 6
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

z tego co wiem ten 2 skok jest do kupienia takze nie kazdy ma , lecz tez jestem za wywaleniem tego . klasyk to klasyk :D

Pozdrawiam Zaaq

• Premium
Opublikowano

Serwer już nie jest " klasykiem " od jakiegoś czasu. Trzeba iść z duchem czasu teraz. 

czekam na resztę ekipy co ma do powiedzenia. 

Opublikowano

Również jestem za usunięciem tego, ponieważ wprowadza to straszne niezbalansowanie drużyn i zabiera przyjemność z gry.

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano
46 minut temu, `Joker.^^ napisał:

Serwer już nie jest " klasykiem " od jakiegoś czasu. Trzeba iść z duchem czasu teraz. 

czekam na resztę ekipy co ma do powiedzenia. 

Z jakim duchem czasu? Ta gra sie przestała rozwijać juz z 10lat temu, classici nigdy nie przestana być w modzie bo sama gra nigdy nie pojdzie do przodu

Go mody, classic, zm, cod mod, te wszystkie tryby zawsze byly i zawsze będą lubiane i chętnie odwiedzane, nie widze sensu kombinować

Grają w ta gre zarówno osoby 30+ jak i osoby ~16 i jedni z sentymentu strzelaja sie na classicu a drudzy chcą poświrować i polatać po mapie, kazdy znajdzie coś dla siebie więc pozycja standardowego dusta jest obowiązkowa. 

x2 jump out, wystarczy ze na dwójce jest. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.