Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kaskader katujemy.eu

Nick admina banującego: @ svensk

Data/Mapa: 02.06.2022 Mirage

SteamID:  STEAM_1:1:622130222

Serwer (mod):   Only Mirage #2                        

Opis sytuacji: Nie no ty sobie chyba żarty robisz, pokaż mi gdzie mam aktywnego bana na sieci?

image.thumb.png.deb4823f412126bc99419437567b8998.png

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Widziałem, że rozmawiasz z jednym z adminów odnośnie VAC-a na Twoim koncie (LINK). Mówiłeś, że dostałeś bana za podmianę plików. Ok, nie wnikam. Ponadto wspomniałeś, że nie wchodziłeś z kontem z VAC banem na sieć serwerów Katujemy. Zapomniałeś jednak o swoim kolejnym koncie z VAC-iem LINK. Na pierwszym koncie mogłeś dostać hmm jakby to nazwać VACA "przez przypadek", ale kolejne konto z banem? Coś tu nie gra :) Jeśli taka osoba ma dostawać kolejne VAC bany "za niewinność", tworzyć nowe konta i psuć grę innym to ja nie widzę miejsca dla niej na serwerze. Właśnie to jest największy problem serwerów gdzie gracz dostanie bana, a po 5 minutach już wraca z nowym kontem.

Cytat

Once cheater always cheater

Jeśli chodzi o regulamin to możemy to podpiąć pod punkt 2.14, który nie mówi nam czy chodzi o VAC bana czy bana na serwerze Katujemy, ale w sumie na 1 wychodzi. Cziter to cziter

• 2.14 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny)

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Punkt 2.14 w regulaminie odnośni się jedynie do grania na aktywnym banie, który jest w naszym bansie. Ty Kaskader takiego bana nie masz. Svensk wziął pod uwagę to, że miałeś blokadę VAC na 2 poprzednich kontach, co moim zdaniem nie podchodzi pod ten punkt w regulaminie. Dla mnie ten ban to był zwykły bezsens, bo jeśli byśmy tak banowali, to pół forum by było zbanowane. 
UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.