Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na demku wyraźnie widać ,że admin ukazany na serwerze ewidentnie przyznaje sie ,że nie zna regulaminu i daje zabawe po fd a fd to zabawa więc....

A i jeszcze jedno kolega nie spełnia wymagań na admina   wymagania (- Minimum 15 lat.

- Posiadanie platformy STEAM.
- Minimum 20 godzin przegranych na serwerze.
- Znajomość regulaminu serwera oraz forum.
- Wyróżnianie się kulturą osobistą.
- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość AMXX.
- Dawanie przykładu innym graczom.

- Minimum 14 dni na forum.

- Akceptacja płacenia comiesięcznej składki na admina w wysokości około 7zł sms'em / 5zł przelewem.)

Więc ten gracz nie powinien mieć admina ! :)

Opublikowano

Tyle co tu mogę napisać to nie znasz regulaminu :)  ( Odnosząc się do  eXe .Piydus )

W ten dzień co składał podanie, to widziałem go tylko raz na serwerze i był wtedy na spect :)

Czyli dostałeś admina za ładne podanie można tak powiedzieć :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Panowie proszę o spokój. Jako admini macie dawać przykład graczom a nie się kłócić. Admin NoFe4R | eXe .Piydus otrzymuje Ostrzeżenie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tomek ale sory że tak pod skarga pisze dużo ale bez jaj posiedział raz na serwie i admin za to że co ładnie podanie napisał. no bez jaj

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tomek ale sory że tak pod skarga pisze dużo ale bez jaj posiedział raz na serwie i admin za to że co ładnie podanie napisał. no bez jaj

REVIVAL ja byłem na Nie ale oczywiście jego ,,koledzy,, mieli gdzieś wymagania i mu dali admina. Będę go obserwował jak coś pisz mi na Steam.

Opublikowano

Odnosząc się do sytuacji która była z 2/3 min temu 

Więc tak wbiłem na serwer, i tak sobie czekam, jakieś dziecko prowadzi 11/12 lat i nic z tym nie robi, typek który prowadził (to dziecko) zabiło mnie na ostatnie reakcji chodź nie byłem ostatni i mówi że da mi jutro duszka... miał fk i nic z tym nie zrobił więc wyszedłem z serwera...

Regulamin mówi :  

# Regulamin Strażnika
- Mikrofon +16, albo po mutacji głosu.

Dlaczego nie ma HLTV (Brak demek z tego dnia?)
Opublikowano

No właśnie. Więc co teraz każdy kto ma steama złoży ładne podanie i natychmiast dostanie rangę ??

Opublikowano

Odnosząc się do sytuacji która była z 2/3 min temu 

Więc tak wbiłem na serwer, i tak sobie czekam, jakieś dziecko prowadzi 11/12 lat i nic z tym nie robi, typek który prowadził (to dziecko) zabiło mnie na ostatnie reakcji chodź nie byłem ostatni i mówi że da mi jutro duszka... miał fk i nic z tym nie zrobił więc wyszedłem z serwera...

Czy to oznacz, że była kiepska sytuacja na serwerze a ty tak po prostu wyszedłeś zamiast tam ogarnąć ??. Jeżeli będzie podobna sytuacja proszę o zgłoszenie się do mnie na PW a ja sobie z tym adminem porozmawiam. Czekam też na wypowiedź admina, który jest oskarżony i zobaczymy co on ma na swoje usprawiedliwienie.

Opublikowano

Tomek nie żebym coś do cb skakał ale on kompletnie nic nie robi. siedzę z nim ja mówię zw a on nic a potem ludzie do mnie ze nic nie robię

Opublikowano

Dlaczego piszą mi na steam abym wbił na JB abym ogarnął serwer bo exe nic nie robi?

Jest 7 więźniów 

jest w CT on i TripKil czy jakoś tak

Mówię mu przeczytaj regulamin  1 CT - 5 Więźniów 

On do mnie tekst: Weź już skończ ... 

Jestem za degradacją...

Opublikowano

Dlaczego piszą mi na steam abym wbił na JB abym ogarnął serwer bo exe nic nie robi?

Jest 7 więźniów 

jest w CT on i TripKil czy jakoś tak

Mówię mu przeczytaj regulamin  1 CT - 5 Więźniów 

On do mnie tekst: Weź już skończ ... 

Jestem za degradacją...

A masz jakiegoś screen'a ?? Jak coś przycisk F5 i masz w folderze csstrike na Steam. Co do skargi czekam na administrację co ona o tym sądzi.

Opublikowano

Jeżeli macie jakiś problem w związku nie wiem, z poprzednią sytuacją dajcie demko/dowód jakikolwiek, bo mi się coś takiego nie przypomina ;]

Ktoś prócz ich jeszcze ma coś do powiedzenia ?

bezpodstawne oskarżanie bez dowodu - spam 

spam - ostrzeżenie .

Rozumiem że te hltv mam ściągać 2 godziny tak ?

siedzicie razem na skype i płaczecie bo nie wiem, zazdrościcie mi ?

Co do sytuacji FD to nie jest zabawa :) Po za tym co ty masz do jak se powiem "nie znam regulaminu" ? Znam go lepiej niż ty :)

Tyle co tu mogę napisać to nie znasz regulaminu :)  ( Odnosząc się do  eXe .Piydus )

W ten dzień co składał podanie, to widziałem go tylko raz na serwerze i był wtedy na spect :)

Czyli dostałeś admina za ładne podanie można tak powiedzieć :)

Ile jeszcze razy napiszesz jak nie w grze to na forum że dostałem admina za ładne podanie ? chłopie zastanów się co Ty mówisz, siedze na tej sieci dłużej niż Ty, więc co ty masz do mówienia że widziałeś mnie tylko raz? wynika to z tego iż mało siedzisz sam na serwerze .

Tomek nie żebym coś do cb skakał ale on kompletnie nic nie robi. siedzę z nim ja mówię zw a on nic a potem ludzie do mnie ze nic nie robię

Kolejne oskarżenie bez dowodu? I niby co ten post powiedz mi ma do rzeczy ? Bo kompletnie nie rozumiem .

Siedze na serwerze i tylko widze jak nadużywacie adminvoica -.- wpieprzacie 3 słowa tam gdzie nie trzeba i/oraz nie dajecie prowadzącemu dojść do słowa . A sami piszecie skargi jaki ja jestem nie dobry bo nie zbanowałem tego tamtego,, płacz? Co wam to da jak 5 osób napisze to samo, bo ich poprosiliście na tym swoim skype ?..

Opublikowano

Dowód jest. Jest wiec nie mow że bezpodstawne. Nie będę się rozpisywal bo na telefonie jestem

Opublikowano

Jeszcze bezczelnie kłamiesz ;)

Szkoda, że nie zrobiłem Screena ;]

a HLTV da się jakoś sprawdzić?

DiaXos, mylisz się bo ja wiem co widziałem ślepy nie jestem :)

Opublikowano

Dowód jest. Jest wiec nie mow że bezpodstawne. Nie będę się rozpisywal bo na telefonie jestem

Nie mam zamiaru ściągać 200 mb'towego demka w 2 godziny, wrzuć na inny hosting ? ...

Jeszcze bezczelnie kłamiesz ;)

Szkoda, że nie zrobiłem Screena ;]

a HLTV da się jakoś sprawdzić?

DiaXos, mylisz się bo ja wiem co widziałem ślepy nie jestem :)

Wielka szkoda :f pogrążmy się w bólu razem .

HLTV raz działa/raz nie, taki hosting .

Więcej z dzieciakami nie mam co rozmawiać, wypowiedziałem się o tym o czym chciałem . Niech ta brygada ze skype nadal spamuje . Jeszcze może więcej bezpodstawnych oskarżeń, hm ? To co tylko demo jest jak dałem zabawe po freeday'u ? aha.

" Dużo gadają sami gówno robią. "

Opublikowano

Dobra ja już tu nic nie będę pisać 

1. Sam jesteś dzieciakiem, nie znasz regulaminu

2. " Dużo gadają sami gówno robią. "  Gówno robimy? Mylisz się kolego :)

3. Teraz bez dowodów, upiekło Ci się, ale jest wiele graczy co mogą potwierdzić, że nie Ogarniasz oraz nie znasz regulaminu

Czekam na rozpatrzenie tego.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga admina na admina? Macie do tego odpowiednie działy. Zamykam ze względu na spam.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.