Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 𝒟𝓊ś𝓀𝒶 (lecz w informacji o banie pisze ????????ś????????, jest to wina czcionki)

Nick admina banującego: S!alker

Data/Mapa:  13:22 | 31/05/2022  Mirage

SteamID: STEAM_1:1:654997315

Serwer (mod):   ONLY MIRAGE #4                             

Opis sytuacji:  Dołączyłem do serwera, pograłem dosłownie chwile. Nie wykazywałem żadnych odznak cheatowania. Nagle dostałem bana za wh. Wtedy postanowiłem pobrać demko i założyć tu konto. WIęc tak. Po obejrzeniu demka mogę tylko powiedzieć, że nie wiem za co dostałem bana. Niby miałem wallhack'a, jednak ani razu podczas oglądania nie miałem nawet sytuacji 50/50, wszystko było legit. Jedyne do czego można się przyczepić, to strzały które padały bardzo szybko, ale tu będę szczery, nie mam tak szybkiego refleksu, jest małe opóźnienie na demku. Bez problemu mogę z adminem usiąść na DC, pogadać o każdej sytuacji i wszystko wyjaśnić. Pograłem z 5? może 10 minut, admin widział moją grę może z minutę i to wystarczyło, żebym dostał bana. Dawno nie pisałem odwołań od bana, bo od lat nie dostałem nic takiego, ale mam nadzieję, że wszystko zrobiłem dobrze. Pozdrawiam cieplutko.

Link do bana: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:654997315&advType=steamid&Submit

Chciałem dodać demko, jednak jest za duże. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.