Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 𝙈𝙖𝙨𝙚𝙡𝙠𝟬

Nick admina banującego: Marcinek

Data/Mapa: 13:11 | 29/05/2022/ MIRAGE

SteamID: STEAM_1:1:584403257

Serwer (mod): Katujemy.eu ★ 5vs5 MIRAGE                              

Opis sytuacji: podczas gry dostałem niesłusznego bana za wallhack proszę o rozpatrzenie mojego odwołania.

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

Odwołujesz się od decyzji jednego z członków UBT, więc zajmę się Twoim odwołaniem.

Decyzja do 48h.

//Ten post będzie edytowany.

Link do demka: https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20220526-174244-1870308844-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

18:00 + Widział cały model przeciwnika 

19:30 +/- 

21:50 - 

23:32 - Cały czas strzały po modelu, nawet jak przeciwnik schodzi w CT

23:50 - 

26:00 - Zbyt szybka reakcja

29:41 - Celownik prosto za modelem

30:05 +/- 

33:52 + Widział na radarze

36:15 -

Podsumowując, w 90% sytuacji, gdzie jest szansa na to, że zginiesz zaczynasz się palić. Jako jeden z przykładów podam sytuacje z 36:15, w której zaczynasz rushować mida, ale zauważasz, przez ścianę, że przeciwnik dobiega do okna (nie słyszysz go) i automatycznie wcelowujesz się. Jest bardzo dużo takich akcji w demku. Dodatkowo bardzo często wcelowujesz się w miejsca, gdzie jest przeciwnik. W sytuacji, gdy wróg był na ninjy maksymalnie do ściany pałacu (nie miałeś żadnego infa od drużyny, ani też nie widziałeś na radarze) wcelowałeś się i czekałeś na łatwego fraga. W ciągu meczu zrobiłeś to tylko i wyłącznie raz, gdy był tam przeciwnik. Przykro mi, ale w tym demku mamy zbyt dużo sytuacji, które ciężko w jakikolwiek sposób wyjaśnić.

BAN zostaje.

Edytowane przez LEGENDAR
  • Lubię to! 13
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.