Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: fOrty 

Nick admina banującego: Gumis 

Data/Mapa: 24.05.2022

SteamID: STEAM_0:0:11101

Serwer (mod): mirage #2                          

Opis sytuacji:

Pisze  wsprawie bana ktorego dostalem przed chwila i zdaniem admin dlatego iz "dzialam na szkode serwera" ( smieje sie, komentuje to co robi administracja, podobno tez ich obrazam). 

Moim skromnym zdaniem administracja mirage #2 jest zbyt sztywna i mysli ze z racji posiadania admina jest lepsza od innych graczy. Np. ja dostaje bana za to ze komentuje a administrator pod pseudonimem gumis wyrzuca zawodnika z serwera poniewaz stoi w tym samym miejscu co on na mapie i go niby baituje. O wszysto maja problem ktos zostanie 2 rundy sam i jest ostrzezenie z strony admina ale keidy on afczy na respie czy tez zostanie sam nikt nie ma prawa glosu. Ogolem teraz na tym serwerze mozna dostac muta, bana za to ze w zadniu uzyje sie slowa "administracja". A jeszcze tylko chcialbym dodac ze kilka miesiecy temu gumis sam wyzywal administracje a w tym momencie uwaza sie za zbawce tego serwera. A i zdaniem gumisa wejscie na serwer z tagiem druzynowym prowokacja to tez jest powod do zbanowania. 

• Lubię to! 3
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano

Ciezko sie to czyta, chyba brakuje składni tego wszystkiego, póki co odwołam się tylko do tego co napisałeś.

Od jakiegoś tygodnia zwracam Ci uwage 1000razy, notorycznie rzucasz jakimiś tekstami jak dzisiaj "jak rozmawiam z adminami to nie moge być trzeźwy"

zwróciłem Ci uwage to wchodzisz z tagiem prowokacja. 

Ten proceder trwa od xx czasu, Ty i wiele innych osób dzień w dzień dajecie administracji powody do zbanowania, ale za kazdym razem przymykamy oko, myśle ze każdy z adminsitracji OM2 może sie wypowiedzieć w temacie  Twojej osoby i będzie to na Twoją nie korzyść, fajnie by było jakby ktoś sprawdził logi serwerowe z tego co wypisujesz.

Do tego własnie w tym momencie wbiłeś na aktywnym banie na multikoncie.. serio ? 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.